Jump to content

К-серије и филмови за EX-YU/ K-serije i filmovi za EX-YU


Recommended Posts

EK i meni još drži pažnju, brzo se odgledaju te dve epizode,mogu samo reći da mi epizoda prođe veoma brzo, jeste istorijska drama ali ne idu baš sve po istorijskim dešavanjima zato drama i ima dosta komičnih situacija, tko zna možda glavni par završi kao Moni i Ki Bum, nekako ne mogu verovati sve mislim da je to u promotivne svrhe ipak. Naravno zadovoljna sam i s dramom PL I Firstborn. @hobi da li si gledala nešto od ostalih drama što ovih dana se emituju sa isto više epizoda KFamily ili MLove, baš me zanima ako ima još neka interesantna drama toga tipa?

Link to comment
Share on other sites

Oj ima novog clana i opet je veselo. :-h @anagard dobrodosla! Mislim, da jos nisi kazala kako si zalutala u svjet drama? Koja ti je za sad najmilija drama? Koliko te veseli korejska/azijska muzika?
@adnanado meni se stvarno svidao 1. dio I need romance :-bd i mislim, da se je izplati gledat- dobra gluma, interesantna priča, zabavno uradeno. 2. dio nije barem nesto. Ali cujem da sa 2014 izade novaj to jest 3. dio drame. Javi ako budes gledao i kako se ti svida. I da, koristim socialno mrezu kao FB, ti isto?
@aida pogledala Flower boy ramyun shop sa JIW- naravno je oppa fantastican! Oh i jos nesto... Ore Ore sa Kamenashijem, jer tebi jasan kraj?


Link to comment
Share on other sites

@adnanado, kakav li je osecaj slusati ovo uzivo? Ja ne koristim ni jednu od tih drustvenih mreza, prosto jer nemam vremena i za to. Znas vec, korejska, japanska pa malo tajvanska serija i svakodnevni zivot izmedu.
@lexiesanja hvala na dobrodoslici. Verovala ili ne, u ovaj svet sam zalutala trazeci Naruto seriju za decu. Manga svet, jos jedan deo japanske kulture koji mi je bio nepojmljiv. I tako, citajuci jednu u komentarima otkrijem da je po njoj snimljena serija. Ostalo je istorija... Eh, musoju..
Cudi me kako mi deca tecno ne govore korejanski, koliko je ruckova i vecera skuvano uz ovaj jezik! Jos uvek nisam usla u svet njihove muzike, sto ne znaci da necu...Trenutno sam na replayu sa 

Navi (Feat. Kebee of Eluphant) - Incurable Disease FMV (Secret OST

i

AngelicSubs] Ailee (에일리) - Tears Stole The Heart MV (Secret OST ...

@orhideja poslusala sam te i uclanila se na sajt koji si mi preporucila. Iskreno sam se zapanjila kada sam pravila  listu drama koje sam gledala. Nisam ni pretpostavila koliko ih je.



Link to comment
Share on other sites

@anagard Ma slusati onakvu muziku uzivo je sigurno divno iskustvo,ali slusanje klasicne muzike sa laptopa ili mobiltela je meni dosta,pustam ono sto mi se svidja.Znaci i ti si mama kao i orhideja,fino a kad si vec pomenula Naruto,ja sam takodje veliki fan anime i vidjet ces da veliki broj serija i filmova u Japanu je bazirano na mangi ili anime.I ne brini se za muziku,s'vremenom ces polako uci u taj svijet,meni su pogotov OST-ovi dragi iz serija,jer su u dosta slucajeva balade pjevane sa puno emocija.Posto smo svi sa foruma opisali odakle dolazimo,koliko god imamo,sta radimo itd ako nije problem dali bi mogla i ti.
@lexiesanja Hvala na informacijama za prva dva dijela,i da treci dio ce se krenuti prikazivati u Januaru a Aida je sigurno odgledala tu seriju,nije ona od njega nista propustila :D
Evo meni dvije veoma drage balade ali dosta vise muzike mozes naci ovdje http://forums.soompi.com/discussion/comment/26745048/#Comment_26745048

Naul - Memory of the Wind



Huh Gak - I Told You I Wanna Die

Link to comment
Share on other sites

Love Ladder Movie (subtitled)



A Chinese Love Story in 2012   
class="yt" id="watch-headline-title"

Love Ladder film u pravom smislu, verovatno je već bio i na Tv ekranima emitovan, koliko razumem ovaj bračni par je inspirisao film svojim životom.... Juče slučajno pronađem ovaj film.
@anagard kao i svima nama mdlista je odlična da se organizuješ, družiš, kažeš svoje mišljenje o nekom filmu ili drami, da se družiš sa dobronamernim ljudima iz celog sveta, i tamo sam pod istim nikom ako me sretneš. Drago mi je da je još jedna mama tu, nećemo ovde o godinama a možda smo blizu ili bar pet godina razlike. 
Link to comment
Share on other sites

Prvo da pitam, koji je pravi naslov jer svaka stranica kaze drugo: Inspiring Generation, Age of feeling, Generation of youth?
http://www.soompi.com/2013/12/10/kim-hyun-joong-is-a-tough-gangster-in-new-age-of-feeling-character-posters/#.UqhHebQixuY
http://mydramalist.com/korean-drama/7452/generation-of-youth
Naravno nasla je zbog Kim Jae Woka ali gledaj ovo ko isto tako pocinje u drami- Kim Hyun Joong. Verujem, da se ga sjecate kao Ji Hoja u BOF i mozda ko iz Playfull Kiss. Roko na srce, njegova igra daleko od dobre. Ali u ovo vrjeme prosle vec 4 godine i djecko vise izgleda kao muskarac, tinedersku ulogo zamjenio sa gangsterom, isto tako mislim, da mu je ovo posljedna drama prije vojske (znate kako svi- Binnie u Secret Garden- snimajo nesto veliko prije idu) pa bi moglo biti nesto zanimljivo.
Vec ko zainteresiran ili sta vi kazete na dramu?

Link to comment
Share on other sites

Ja cu sigurno da gledam dramu a koji je naslov mislim da je Age of feeling.Jedino sto mi se ne svidja u drama sa temom Japansko-Korejski sukob jeste da uvijek mozes ocekivat ne tako lijep kraj serije,jer uvijek umre neki lik iz drame kojeg si zavolio.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..