Quantcast
Jump to content

hobi

Members
 • Content Count

  3,915
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by hobi

 1. Sviđa mi se Someday, vjerojatno je najbolja tajvanska drama koju sam gledala. Glavna glumica izgleda obično što je pravo osvježenje, jer su uglavnom tajvanske glumice slične lutkicama. Royal Nirvana slobodno zaobiđite, previše je depresivna.
 2. @puzlator da, recimo Okja je meni mnogo bolji, zato sam i pogledala Parasite.
 3. @Mio- i @elpida2206 slažem se s vama u vezi MDL korisnika, nekada znaju biti nerazumni i netolerantni. Evo, pisala sam vam ranije da mi se nije svidio film Parasite jer duboko uznemiruje. Shvaćam da je to kritika društva i svakako sam već oguglala na korejsku brutalnost, no ipak mi je na kraju bilo žao što sam ga gledala. Vjerujem da sam u veelikoj manjini, pogotovo nakon Oscara, ali to je moj osobni dojam filma. Da to stavim na MDL, mislim da bi me linčovali
 4. Ako vam se gleda psihološki film, preporučujem Kim Ji Young: Born 1982 Ako vam se gleda pravna drama, preporučujem My First Client
 5. Ako vam se gleda ratni film, preporučujem The Long Way Home Ako vam se gleda obiteljska drama, preporučujem 60 Days of Summer Film Quantum Physics nisam shvatila, ali glumci se snalaze.
 6. @puzlator joj da, u pravu si, Gap Dong je bio pravi hit. Jako mračna drama, ali zanimljiva, ljudi su pogađali tko je pravi ubojica.
×
×
 • Create New...