Quantcast
Jump to content

Vanilia

Members
 • Content Count

  3,767
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5,608 Superstar

About Vanilia

 • Rank
  Fan Level: Fanatic

Recent Profile Visitors

2,240 profile views
 1. Puno pozdrava za sve sa sjevera Nemacke. Pokusacu nesto pogledati pa se javim.
 2. @puzlator@hobi e što volim žene sa stavom . Kud smo kao mlađi morali slušati dan- noć o Madoni ima li nešto da nismo čuli nisam je gledala ni sinoć a šta da kažem nostalgija je to /isčekivanje da se ona pojavi za neke/ da opet budeš mlađi Pre finala odslušala sam par pesama. A kad sam videla listu izvođača videla sam da zadnjih par pesama treba poslušati jer su tu bili Italija, Španija i još po neka dobra pesma. Ono najbolje za kraj. He is Psychometric Novi show Love me actually niko da mi spomene.
 3. Čestitke i od mene, u par minuta i meni se juče baš ta pesma najviše svidela. Simpatična pesma a simpatičan i izvođač. Ako sam dobro razumela zadnja pobeda im bila 1975 godine...
 4. Nećemo biti nerealni Evropa ima dobrih vokala nismo sve čuli, ali jedno je sigurno nekim korejskim glasovima bi se Evropljani oduševili. Idem pogledati gde su stigli sa The Nokdu Flower isplatili se to gledati.
 5. Bilo bi stvarno zanimljivije da stignu i neki drugi kontinenti. Nego toliko dobrih vokala i bendova ima Koreja ne znam da li bi se lako dogovorili ko bi ih predstavljao.
 6. @hobi da tek neki mali uticaj, pa ko zna zasto ne Koreja ako već imamo Australiju u zemljama. Ma Korejci bi rasturili Evroviziju, dali bi dosta novih ideja za predstojeće nastupe. Moram muzički forum posetiti ali odavno nisam za k pop na svakodnevnoj bazi, tek po neka pesma me intrigira žao mi što Bbang neće ostati prvi zbog ovih dešavanja a nema čiste grupe 100 posto. Samo još Plave dečke da ne rasture ostaje Suju. A sad kad sam čula i tekst Nizozemske pa taj tekst ide upravo za sve one opsesivne obožavatelje k pop ličnosti i glumaca do besvesti, gledam ovu novu seriju od PMY pa je povezana sa fanovima i opsesijom.
 7. Veliki uticaj k-popa na Svicarsku pesmu. Roko ima interesantan glas. Slovenija nema lošu pesmu samo mi nekako nisu dovoljno energični a nastup kao da su pitali gledaoce k drama . Naša mi pesma nema neke poveznice što je ranijih godina bilo da naša pesma ima neki smisao... Da za nas rođene oko osamdesetih bile su to evrovizije gde je svaka zemlja pjevala na svom jeziku. Izgubila sam volju za redovno gledanje kad je sve više loših prolazilo u finale a bolji izvođači ni stigli do finala. Volela bih imati Nizozemsku pesmu sa tekstom, od muzike i glasa i u svom tom šarenilu stvarno se izdvaja kao i Švicarska. Čehe i Špance sam čula na kratko, oni su uvek orginalni i šarmantni. Znamo kako to glasanje ide i bez obzira na kvalitet treba češće da neko pobedi ko nije nikad imao pobedu na Evroviziji jer s kvalitetom su sve zemlje tu negde. Portugal pa to nije za slusati
 8. Nemam vremena za preslusavanje svih ali od ovih Holandija je zanimljiva pa Italija. Finale ću gledati. Moja kćerka isto ima slične favorite kao vi. Da @Mio- za PMY si u pravu
 9. Her Private Life i nije neki sadrzaj za gledanje ali KJW u glavnoj ulozi prvi put sa PMJ prva epizoda mi se dopala, bice dosta komedije i rasprava.
 10. SJKi nije dugo nešto radio, mislim da će to biti ili hit ili hajde da probamo gledati. Nije valjda da bi do sada čekao na neku običnu dramu? Haechi a i JIW ako je negde to ne može da ne valja, ali probam. Pošto nisam imala dobar internet prošli mesec a i zbog premora ni deset minuta neke serije nisam uspela pogledati, tako da će mi verovatno i neka gora odgovarati..... još ću vas iznenaditi svojim izborom. Više se i ne sećam na listi moram pogledati da li sam uopšte i završila neke započete..... a meni se nove uvek rađe gledaju... Propustila sam i Evroviziju za finale se spremam...
 11. Pozdrav i od mene. Opravdano odsutna neko vreme, a dešavaće se opet.Tek trebam probati nešto pogledati, pa javim utiske. Bez brige ovo je forum i za razonodu. Možete pisati i o nekim drugim stvarima niko to ne kontroliše. Pa i preporučiti neki strani film ili seriju koja vam ovih dana aktuelna. Čujem da pratite novu od JIW moram pronaći o kojoj se to zapravo seriji radi i koliko epizoda ima za sada a posebno ako je neka komedija prijala bi mi. Nisam bila prisutna pa nisam u toku koje su tek počele a koje su pri kraju od serija. Čekam nešto novo od LJKi valjda do kraja godine vidim da redovito ide na neke vežbe valjda će opet biti neki tajni agent i sl. A stiže nam i najava da nova drama i nema dobre prognoze da postane super hit od JCWook. Vreme će nas uveriti....
 12. Kod mene je to sve kratki postupak, jos kad bi mi neko sve te interesantne scene glavnog para stavio u kratke snimke kao sto to rade sa nekim turskim serijama na yt. Hvala pogledacu, na nekim dramama se toliko zadrzim a neke samo preletim. Bas me film juce oraspolozio odavno nesto tako jednostavno i zanimljivo nisam pogledala.
 13. SKy Castle meni opis drame nije privlacan, mora da imate dobar razlog za gledanje. Ariel Lin mislim da se prosle godine udala i pozdravila sa glumom, ali izgleda nije tako. Pratim nije los pocetak serije. Hvala @hobi ima i previse noviteta, vidim PSHo ce imati opasno dobru ulogu. Nirvanu nikako nisam mogla zapoceti gledati a sve je kvalitetno uradeno. Japanski film My long awaited love story 2016 je simpatican.
 14. Ništa posebno ne pratim. Primetila sam da drama Flipped ima interesantna dva para.
 15. Želim vam svima uspešnu godinu. Nije loša serija. Nismo ga dugo videli. Story of Yanxi Palace sam brzinski pogledala. Slabo nešto i od tih kineski za sada. @hobi Vaistinu se rodi.
×
×
 • Create New...