Jump to content

hobi

Members
 • Content Count

  4,205
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5,397 Superstar

4 Followers

About hobi

 • Rank
  Fan Level: 30

Recent Profile Visitors

3,099 profile views
 1. CW: The Imperial Coroner Još pauziram drame, ali ovu svakako imam u planu, kao i Young Blood.
 2. @puzlator vidi mene zaboravne. Da Njemačka je bila drska, kao ja ne mrzim la la la ali evo vam svima prst i za to im je netko dao bod. Englez se barem potrudio da nas razveseli, a nije lako pjevati i drmati se u kožnoj košulji A vi ste se pitali što ćemo ovdje pisati
 3. @Mio-joj da, dodijelili su mu platinastu ploču za prodane albume, toliko je popularan. Ček, ček ako je Nizozemska pobijedila 2019. s ovom pjesmom, što se dogodilo 2020.?
 4. @Mio- da Francuska je išla na homage Edith Piaf i skoro im je uspjelo. Meni je bolja od Švicarske. A Britanac to nije zaslužio, sasvim je OK nastup i pjesma. Pa da mu čak ni Irska nije mogla dati 1 bod? Podsjeti me, što je bilo 2019.?
 5. @puzlator valjda postoji nepisano pravilo da nakon normalne pjesme pobjeđuje manje normalna. Mislim da bi se bend mogao proslaviti u domovini i šire, mladi su. Meni su oduvijek Talijani bili među favoritima na Euroviziji, pa mi je drago zbog njih iako ne pratim taj žanr. Sviđa mi se što se natjecanje odmaknulo od sjevera, praktički će nam biti u susjedstvu.
 6. Ah da, bilo je sinoć. Došla sam na glasovanje. Zanimljivo je kako su dvije pjesme na francuskom tijesno vodile da bi ih na kraju Italija pomela. Velika Britanija nula bodova? Baš nitko? Izgleda da Europa ima nešto ozbiljno protiv trube Da se malo nasmijemo P.S Danas mi kasno pali lampica. Kužim zašto je UK u ignore modu.
 7. Svaki put kad me nema smisle nova pravila! Jeste li pratili Euroviziju? Gledala sam samo prvu večer. Svidjela mi se Nizozemska. Tko je na kraju pobijedio?
 8. Kako gledati dugačke kineske povjesne drame: The Long Ballad Skidam kapu piscima ovog članka. Na sve su mislili.
 9. @puzlator baš sam jučer pročitala članak gdje se spominju te drame, tako da mi izgleda kao isti žanr. Ma čim sam vidjela poster, rekla sam ne hvala. Ne gleda mi se ništa previše teško i misteriozno, a još i elitistički. Trileri
 10. @Mio- i ja sam zadovoljna kako su napravili WOH. Uspjeli su prenijeti doživljaj romana. Preskočili su strašne stvari i malo uljepšali i malo dodali nešto svoje. Bila sam uvjerena da su orasi reklama za sponzora, ali ne. U romanu ih Wen Kexin stvarno gricka jer su dobri za mozak, a Zhi ih se grozi jer ga upravo podsjećaju na mozak Lijepo su sve uklopili. The Sleuth of Ming Dinasty je povjesna detektivska gdje se sve vrti oko hrane. Slučajevi su zanimljivi, a detektivi domišljati pa humora ne manjka. Lijepo sam vam rekla da je BL adaptiranje u modi jer ovu dramu je producirao veliki
 11. Da, raspoloženje igra veliku ulogu. Ja Vincenzo neću pokušavati jer nisam uopće raspoložena za mafijaše, nema veze što su zgodni. Zeznula me Mit o Sizifu, prve 4 epizode su bile vau, do 8. ok, 10. još nekako, ali kad sam pogledala 12. pitala sam se zašto to uopće gledam. Ali žao mi je odustati jer su ipak ostale još samo 4, pa da vidim hoće li nešto smisleno pokazati. Ali zato mi se svidjela kineska krimi drama The Long Night iz serijala Light On. Radi se o prošlim zločinima koji su povezani sa sadašnjom istragom u jedno veliko klupko. Drama zahtijeva koncentraciju je
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..