Jump to content

К-серије и филмови за EX-YU/ K-serije i filmovi za EX-YU


Recommended Posts

Eto, nekome smo uljepšali dan... :D  Nešto smo se bili primirili u zadnje vrijeme, pa se nismo previše zezali, a meni baš toga nedostaje u ovom sumornom vremenu... Zato sam obavila jedan stručan pregled svog najdražeg pacijenta, a moram priznati i da mi je sestra Ana bila od neizmjerne pomoći :D

Link to comment
Share on other sites

@orhideja Hvala draga, i veruj mi potpuno si u pravu za sale, danas je tako malo ljudi sa zdravim smislom za humor. Cini mi se da se niko vise ne smeje.....@draaagana  pa bas sam se zagledala a i ponovila koji put cisto da ustvrdim sta je drugacije  ;;)
@hobi Znam da sam dosadna ali mozda ce se jednom i ostvariti moja zelja, ihhhh ona i Bunic u romanticnoj drami. Jaooo .....
Jutros u prodavnici.Dobro jutro komsija...Dobro jutro, kako ste komsinice?Ja hvala dobro, a sta je sa vama, da li ste imali udes ili nezgodu na poslu kada vam je zavijena i ruka i glava? Boli li mnogo?Nezgodu, procedi komsija kroz zube i zaglavi na vrata od prodavnice.Dodem kuci i zalim se muzu kako sam ispala bezosecajna, mozda je jos neko bio povreden pa je coveku tesko....Gleda me belo i krene da se cepa...Jeste, imao je nezgodu...Ubila ga zena od batina oklagijom kada je cula da je vara....Tako dobismo novu rec izoklagijan  =)) =)) =))

Link to comment
Share on other sites

Uvjek zaboravim, ima novi stalkers guide, ovaj put clana meni nekoliko omiljene gurpe Shinee !!! (lol koja grupa pa meni nije omiljena :\"> sowy,) anyways mislim da clanek na kratko ali dobro povzame Choi Minho-ja: http://mydramalist.com/article/2014/12/03/a-stalkers-guide-to-choi-minho
Zaboravili sponemuti show Hello Baby u kojem... no vec sam govorila o showu da ponovno ne poslusate mojega oooh i aaah o tome bolje da napravim samo to:
baby%20yoogeun%20and%20minho.jpg
awww appa Minho 8->

Link to comment
Share on other sites

Meni su još sad super drame i Pride kao i Bad Guys :-bd :-bd :-bd ali gledajte samo kad vam je do nečeg obziljnijeg, BG je baš teška drama o otkrivanju serijskih ubica i drugih kriminalnih slučajeva super je urađena, uz nju obavezno i neka veselija drama se prepisuje što se mene tiče :-B

Pride isto ozbiljnija drama o raznim kriminalnim slučajevima uz malu dozu romanse

Link to comment
Share on other sites

Ja gledam Pride , Bitrh of Beauti i Pinocchio  :D  Sve tri su mi dobre... Gledala bih još ponešto da imam više vremena, ali radim svaki dan od 6-16 i sve subote, tako da sam u blagoj komi... Uz to i radim po par sati svaki dan na prijevodima..trudim se da svaki dan prevedem bar po jednu epizodu, ali nekad jednostavo nemam dovoljno sati u danu da napravim sve što sam naumila  :( U velikom sam zaostatku s prijevodima, jer me je ove jeseni bila uhvatila moja draga lijenost... :P  Zaboravila sam da gledam i Mischievous Kiss 2: Love in Tokyo i Hi School Love on....


 Stvarno nisam normalna!  Al' STVARNO !! :\">

Link to comment
Share on other sites

Ja sam ti trenutno kod Let's watch meteor shover (kineska) inace svake toliko ubacim i koji shov kao Mix and Match, Return of superman (btw appaji sa svojimi 'mini zvjezdami' nadsve simpa ali Tablo sa hcerko Haru jednostavo nevjerovatna nasmejim se ko luda =)) ) ,... koliko vec imam vremena. Drame koje sad mituju ne gledam jer nemam koncentracije uz kaos na radu in praznikih koji su vec pred vratima. 

Link to comment
Share on other sites

A ja već dugo neki show program osim wgm od njih nisam gledala, toliko mi hvale Roomate, gleda mi se Counselor nešto gde je Ji Sung....  a i Leetuk sad sve više učestvuje u takvim programima biće voditelj na dodeli nagrada sa dve dame čujem



Link to comment
Share on other sites

Ana ti to sve umisljas da si ovdje kada nisi,mozda bi sada trebala posjetiti doktoricu i vidjeti jel sve uredu sa tobom >:)
Roommate je meni licno odlican,njega i WGM gledam od reality show,ponekad koju epizodu Happy Together 3 ili Running Man kada imaju interesantne goste.
Od serija Pride,BoB,Legendary Witch,Pinocchio,Healer cu krenuti kada se nakupi malo epizoda.
Hi School Love on sam pratio pa sam stao,veoma simpaticna serija,odgledat cu do kraja kada zavrsi sa prikazivanjem.

Link to comment
Share on other sites

@lexiesanja  To je sigurno u drugoj sezoni u ovoj se ocka necka ali oko Australije. Necu gledati drugu sezonu jer sam samo lose komentare cula, tako da sa ovom zavrsavam.
Samo gledam BOB, mnooogo sam kratka sa vremenom. Moje drama vreme tek dolazi :D ali u januaru  :((

Link to comment
Share on other sites

Ime moje i ti čekaš Ji Sunga, a? Kad sam vidjela da je prihvatio ulogu u Kill Me, Heal Me, odmah sam odlučila da rezerviram vrijeme za nju.. Sinoć sam opet gledala My PS Partner i plakala od smijeha....Lud je do bola,i obožavam ga u tim ludim ulogama... Ni sama ne znam koliko sam već puta pogledala film.. >:)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..