Jump to content

К-серије и филмови за EX-YU/ K-serije i filmovi za EX-YU


Recommended Posts

id="watch-headline-title" style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; line-height: normal; overflow: hidden; white-space: nowrap; word-wrap: normal; text-overflow: ellipsis; font-family: arial, sans-serif;"Zastave svijeta: Južna Koreja

[

]


id="watch-headline-title" style="font-family: arial, sans-serif; font-size: 10pt; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; line-height: normal; margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; overflow: hidden; white-space: nowrap; word-wrap: normal; text-overflow: ellipsis;"FIS SNOW KIDZ AWARD 2012 - Južna Koreja

[

]


id="watch-headline-title" style="font-family: arial, sans-serif; font-size: 10pt; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; line-height: normal; margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; overflow: hidden; white-space: nowrap; word-wrap: normal; text-overflow: ellipsis;"Teodulija i Vinarija Aleksandrovic u Seulu Juzna Koreja

[

]


Link to comment
Share on other sites

@jasy joj, ja sam mislila da se samo šališ kad ono stvarno...prezadovoljna sam tvojim izborom...kako mi se samo slatko smiješi s desktopa....hvala ti, jako si me razveselila
:-*

@orhideja pa ne moraš biti u braku da gledaš porodične drame...sviđa mi se zbog osvete, intriga i neobičnih zapleta
super si se sjetila staviti dokumentarce. Prva asocijacija na Koreju mi je bila serija MASH. Možda se i kod vas prikazivala, bilo je to davno

@aida volim što imaš otkačene avatare, uvijek me nasmiješ
:)

Link to comment
Share on other sites

Da li se ovo neko našalio s nama ili su i muzičari sa naših prostora već odavno krenuli put Koreje!!! Više me ništa   neće začuditi.

http://www.youtube.com/watch?v=1YdSra94LHQ

[]



@hobi još nam ostaje pronaći himnu Južne Koreje. Davno sam gledala i domaću reportažu da li Seul ili Koreja ali je sad ne mogu više pronaći na tubu.Za sve članove foruma: Nemoj da bi neko sedeo kad čuje himnu pa mi smo već polu Korejci još samo pasoš da dobijemo :)



Link to comment
Share on other sites

Evo ova je zadnja za vse vas!
Nemam vise inspiracije.
Uff morala bi jos jednog LMH stvoriti za sebe i za @lexiesanja . Sljedeci put!

SSH8M_zps78711e6a.png


Link to comment
Share on other sites

@verujem da stavljaju ruku na srce, pogotovo ako su prošli komunistički režim Severne Koreje!!!  Ako me ne bude bilo  znajte da je SK predsednik urgirao za moj ban i zapretio ugasiti sajt . Pride je super. Aki  i Halu, koliko se sećam pa i nema baš puno hokeja. Ponovo bih je gledala. =))

Link to comment
Share on other sites

@orhideja hvala za dokumentarce. Morat cu sve pogledati. Ja sam jos uvjek 100 BC sa Jumongom. Imam jos dugi put do moderne.

Sta je sa onim videom? Ja ne kontam. Ko je na snimki? Ne poznam tog tipa Jasmina. Ko je on?

Link to comment
Share on other sites

Ne vidi se snimak jasno samo piše da je neki muzičar Jasmin Jusić jako popularan u Korejskim diskotekama, ako se neko nije našalio na tubu sa tim, jako loš snimak. Juče sam videla na engleskom istoriju Koreje. Ima materijala. Ti ćeš biti pravi poznavalac kad jednom otputuješ tamo. Vidim da su i neki naši bili već u Koreji baš mi žao za onaj stariji putopis u Seul na našem jeziku ne mogu ga pronaći.  Ne znam ni ja Jasmina već mi se slučajno na tubu ukazalo. Tek sam na 12 epizodi The Legend, i po malo pratim Winter i 7 Grade mi negde postala malo dosadnjikava oko devete epizode ali pogledaću je polako.FBND sam ostavila za sada. Do Japana nisam dugo bila, možda za koju sedmicu.

Evo ako nekom zatrebaju preporuke sa moje MDL

[

http://mydramalist.com/dramalist/orhideja]


Link to comment
Share on other sites

Da to sam i ja gledala, ali rekla bih da je ona emisija o kojoj govorim baš bila na hrvatskom jeziku pre nego na srpskom, tako mi se nešto čini, za Gorana sam čula da je bio jako popularan i da se njegov novinarski rad cenio  u Hr. Ako nekad susretnemo emisiju postavljamo, još se mislim tko zna možda sam ja to već u mojim ranijim postovima u ovoj temi i postavila o tome putopisu. Dobro ima dosta američkih stranica o tome.

Link to comment
Share on other sites

@orhideja Ah to je bilo. Nisam znala. Mozda su to neki studenti iz bivse juge koji tamo studiraju. Pa su pustili jugo muziku. Znam, da kod nas redovito odlaze studenti za J Koreju.
Pa nije tako grozno tezko doci do Koreje. A ni njihov standard nije tako grozno visok. No mozda je za vas. Ne znam kako je kod vas.

Link to comment
Share on other sites

@jasy sada polako sve postaje luksuz čak i ljudima koji imaju neke srednje plate u državi, normalno jedino funkcionerima i političarima nikad nije bilo loše, pa nije ni sada. Neću generalizovati ali čujem često o nekim nepromišljenim putovanjima u svet kad jedva imaju za hranu tamo i za povratnu kartu pa meni onda se žale koja ne putujem. Važno je nekima da kažu da su negde išli, e sad da li su tamo gladovali nije im bitno. Volim da mi je sve isplanirano kad putujem zato ih valjda ne razumem.

@aida imaš na ovom delu foruma preporuke  na stranici 33 japanske drame, 34, 35 korejske i tajvanske. 

Link to comment
Share on other sites

Iskreno mislim, da ce i meni pomalo biti preskupe. Ali dok nemam djecu ni muza ja cu se potruditi, da si sacuvam dovoljno novca(za sebe i mamu), da skocim do tamo.
Sjeverna Koreja je zastrazena ko da je iz zlata. Citala sam, da turisti moze samo u glavan grad i to pod strogim nadzorom.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..