Quantcast
Jump to content

puzlator

Members
 • Content Count

  126
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by puzlator

 1. Meni je isto Cry Cry njihova najbolja pjesma i s njom sam nekako počela davati njima pažnju. I balada verzija mi je odlična tako da sam imala i jednu i drugu na listi i slušala sam ju stalno. Sjećam se kada su izlazili traileri za pjesmu i bilo je skroz novo imati cijeli mini-film za pjesmu.
 2. Iskreno, ni mene Parasite nije nešto previše oduševio. O.k. film ali sam vidjela i puno boljih korejskih filmova ali razumijem da je za ostatak gledatelja i kritičara koji ne prate toliko azijske filmove, možda ovaj film bio nešto novo i na novi način prikazao razlike između bogatih i siromašnih (s dozom i malo humora dok se pokušavaju uvući u kuću). Ali sad, dobiva nagrade i onda masa želi da ga svi hvale. Svaka čast na nagradama jer nije lako stranim filmovima uvući se u američko tržište ali neki drugi filmovi su mi od tog redatelja puno bolji i prije bih ih preporučila nego Parasite.
 3. Sjećam se da je I GapDong bila dosta popularna serija i da su pričali o Lee Joon-u kako dobro glumi iako ja osobno nisam završila tu seriju. Doctor Romantic - malo sam previše očekivala nakon komentara ali mene nije toliko oduševila... teme mi se ponavljaju iz prve sezone
 4. Ja planiram Dr. Romantic 2. Jedinica me oduševila kad sam ju pratila tako da sam bila malo skeptična kad sam čula da prave nastavak ali po komentarima i gledanosti izgleda da me neće razočarati. A i stalno mi iskaču prijedlozi za OST tako da će biti materijala i za slušati
 5. Ja sam isto mislila napisati svoje mišljenje o TharnType ali vidjela sam da ću se previše raspisati pa sam odustala ali evo, ti si sažeo sve moje misli i dodao si moje misli za DBK HIStory 3 i zadnja epizoda mislim da sam ušla u neki pararelni svemir jer više mi ništa nije bilo jasno - čak sam morala ići čitati komentare jer sam mislila da sam opet nešto propustila
 6. Vidjela sam da ima i The Untamed specijal - koliko sam pročitala po komentarima više je napravljeno zbog popularnosti za fanove pa su malo više produžili scene s Wuxian i Wangji. Ništa novo ali eto, sad kad im je popularnost skočila, da malo još izmuzu tu seriju. Ali ima 20 epizoda po sat vremena tako da praktički se ispočetka gleda cijela serija.
 7. Love With Flaws nema teških scena, sve se brzo razotkrije i nema negativnih likova tako da mi je bilo baš neopterećujuće gledanje ali isto tako mislim da mora se biti u tom nekom raspoloženju za gledanje takve serije i razumijem zašto je neki kritiziraju ali meni je ovih par mjeseci dobro došla.
 8. Meni isto odgovara - znam da gluma nije na nekom velikom nivou od glavnih glumaca ali u ovoj komediji mi ni ne smeta jer očekujem od njihovih likova takve "glupave" scene i izraze lica. Pročitala sam da je Cha InHa imao još neke scene za snimiti tako da ne znam kako će završiti njegovu priču ali izgleda da je Koreja odlučila biti otvorenija za neke teme u 2019. Never Twice mi je isto dobra i kad vidim koliko je Kwak DongYeon odrastao i napredovao (sjećam se njegove prve serije My Husband Got a Family) osjećam se staro ali serija je isto komedija i glumci su mi dobri tako da brzo prođu epizode.
 9. Sretna nova godina i neka ovo desetljeće provedemo zajedno
 10. Ja sam odgledala ovih 6 epizoda što je izašlo za Crash Landing i iskreno nije mi nešto posebno. Nije grozna ali nije ni da ti ostane urezana u sjećanju. Bude u epizodi par scena koje podignu malo očekivanja a onda opet nekako sve monotono. Ne znam koliko će se puta njihovi planovi za vratiti ju u Južnu Koreju izjaloviti - već davno bi svi oni bili mrtvi, a ne ovako samo ih nalaze u sumnjivim situacijama i puštaju. Tako da mislim @hobi da trenutno ništa ne propuštaš
 11. Mislim da sam čitala da se Rose Motel raspao. Bio je nekih zavrzlama oko izbacivanja manje popularnih članova ali dalje nisam pratila što se događalo jer nekako mi je to bila poznata priča. U videu prepoznajem dvije osobe (s narančastim rukavima) tako da pretpostavljam da su osnovali novu grupu.
 12. Mene je iznenadilo što u LBLW YoonHee mi ne smeta jer nisam ju mogla gledati u Laurel Tree Tailors . Sad kad su u seriji vremenski došli u 2019. njezina priča mi je čak zanimljivija nego od mlađe sestre. Tko ne bi dao prednost Hyun Binu
 13. Ja sam počela sa Love with Flaws i dobro me iznenadila jer nisam očekivala seriju s "glupastom" komedijom tako da mi je dobro došlo nešto lagano. Za sada tek dvije epizode ali ako uspiju održati neki kontinuitet, mogla bi biti solidna. Love is Beautiful, Life is Wonderful mi je isto za sada zanimljiva ali ima 50 epizoda a tek je na 18 pa još je to prerano za govoriti jer te duge obično iza 24 epizode počnu zapinjati sa pričom.
 14. Ja sam počela gledati Graceful Family ali sam stala nakon par epizoda i samo pročitala što će se izdogađati do kraja tako da @Mio- znam o kome pričaš
 15. Upravo pročitala da je Sulli umrla.... Znala sam slušati f(x) i nikad mi nije po nečemu previše odudarala tako da nisam shvaćala zašto su je toliko voljeli kritizirati. Iako se zadnjih godina vidjelo da joj treba pomoć i mislim da ju je tražila na svoj način ali šteta što su ljudi dosta postali bezosjećajni i samo su je nastavili maltretirati.
 16. @Mio- Ja odgledala i Just Between Lovers ali tu se atmosfera do kraja nije puno mijenjala tako da ako si je ostavio, možda bolje da ni ne nastavljaš.
 17. Zbog komentara sam je i ja počela. Čak su je neki uspoređivali i s Age of Youth (što me i potaklo jer AoY mi je bila odlična) ali meni su te dvije serije neusporedive. Možda i ja počnem Melting Me Softly jer prvih par epizoda When the Camellia Blooms ne drži me previše zainteresirano.
 18. Pogledala Be Melodramatic i serija mi se ne sviđa. Mislila sam da što serija bude dalje išla da će se likovi napokon naučiti izražavati ali oni su do kraja bili mutavi i sve te neke situacije su mi bile čudne. Izgleda da su išli ubaciti sve u seriju (depresiju, halucinacije, rastavu, homoseksualnost, prekide, nasilje, alkoholizam....) uz naznake humora i na kraju ne znam ni sama što sam gledala. Svega je bilo u tih 16 epizoda a opet mi se činilo da traje vječnost koliko je bilo dosadno.
 19. Strangers From Hell nije toliko strašna iako je dosta psihološka ali nažalost, nakon druge epizode sam pročitala u komentarima u kojem smjeru ide serija jer je snimana po webtoonu i očito je da su ga neki pročitali a ja nisam očekivala spoiler u komentaru i sada otprilike znam što će se dogoditi Ali glumci su mi svi odlični tako da brzo prođe epizoda.
 20. Prodano - počet ću je uskoro gledati... imala sam traumu od Go Go Squid pa se nisam usudila početi još gledati The King's Avatar dok ti ne javiš dojmove
 21. Ja evo pogledala zadnju epizodu HDL i voljela sam njihovo prepucavanje oko novca ali kao par mi nisu sjeli - mislim da nisu kliknuli jer i pogledala sam par isječaka iza kamere i izgledalo mi je kao da su previše suzdržani čak i sad u zadnjoj epizodi .... Ali pogledala sam prvu epizodu Stranger From Hell i izgleda da bi moglo biti zanimljivo - ima 10 epizoda pa mislim da neće biti odugovlačenja sa scenama. Prva epizoda mi je bila prestrašna - one scene prljavog kupatila - horor
×
×
 • Create New...