Quantcast
Jump to content

puzlator

Members
 • Content Count

  111
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

273 Idol

4 Followers

About puzlator

 • Rank
  Fan Level: Hooked

Recent Profile Visitors

805 profile views
 1. Upravo pročitala da je Sulli umrla.... Znala sam slušati f(x) i nikad mi nije po nečemu previše odudarala tako da nisam shvaćala zašto su je toliko voljeli kritizirati. Iako se zadnjih godina vidjelo da joj treba pomoć i mislim da ju je tražila na svoj način ali šteta što su ljudi dosta postali bezosjećajni i samo su je nastavili maltretirati.
 2. @Mio- Ja odgledala i Just Between Lovers ali tu se atmosfera do kraja nije puno mijenjala tako da ako si je ostavio, možda bolje da ni ne nastavljaš.
 3. Zbog komentara sam je i ja počela. Čak su je neki uspoređivali i s Age of Youth (što me i potaklo jer AoY mi je bila odlična) ali meni su te dvije serije neusporedive. Možda i ja počnem Melting Me Softly jer prvih par epizoda When the Camellia Blooms ne drži me previše zainteresirano.
 4. Pogledala Be Melodramatic i serija mi se ne sviđa. Mislila sam da što serija bude dalje išla da će se likovi napokon naučiti izražavati ali oni su do kraja bili mutavi i sve te neke situacije su mi bile čudne. Izgleda da su išli ubaciti sve u seriju (depresiju, halucinacije, rastavu, homoseksualnost, prekide, nasilje, alkoholizam....) uz naznake humora i na kraju ne znam ni sama što sam gledala. Svega je bilo u tih 16 epizoda a opet mi se činilo da traje vječnost koliko je bilo dosadno.
 5. Strangers From Hell nije toliko strašna iako je dosta psihološka ali nažalost, nakon druge epizode sam pročitala u komentarima u kojem smjeru ide serija jer je snimana po webtoonu i očito je da su ga neki pročitali a ja nisam očekivala spoiler u komentaru i sada otprilike znam što će se dogoditi Ali glumci su mi svi odlični tako da brzo prođe epizoda.
 6. Prodano - počet ću je uskoro gledati... imala sam traumu od Go Go Squid pa se nisam usudila početi još gledati The King's Avatar dok ti ne javiš dojmove
 7. Ja evo pogledala zadnju epizodu HDL i voljela sam njihovo prepucavanje oko novca ali kao par mi nisu sjeli - mislim da nisu kliknuli jer i pogledala sam par isječaka iza kamere i izgledalo mi je kao da su previše suzdržani čak i sad u zadnjoj epizodi .... Ali pogledala sam prvu epizodu Stranger From Hell i izgleda da bi moglo biti zanimljivo - ima 10 epizoda pa mislim da neće biti odugovlačenja sa scenama. Prva epizoda mi je bila prestrašna - one scene prljavog kupatila - horor
 8. Nisam ni primjetila da sam došla do 100-og posta - a mislila sam u početku biti samo tihi čitač postova
 9. Hotel del Luna - slijedi spoiler 13. epizode pa tko još nije pogledao neka ne čita
×
×
 • Create New...