Jump to content

К-поп и забава за EX-YU/ K-pop i zabava za EX-YU


Recommended Posts

  • Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@Vanilia Gledao sam Healer. Jedna od mojih omiljenih drama. Vucem se da pocnem sa 'the K2', ali sto kazes... nije to 'Healer'. Jedan je 'Healer. xD :wub: Evo sad trenutno gledam 'Go Princess Go'. Smesna drama... jeste da imam osecaj da ce postati manje smesna uskoro... ali dobro. Samo da ostave malo te komicnosti i meni ce biti ok. Nemam nista protiv malo suza i drame. Da se ostavim gledanja u buducnost... drama je dobra. Pogledao sam za sada 9 epizoda, ima ukupno 36. Svaka epizoda oko 20 minuta. :D 

Evo pricam o dramama ovde... ok, jos samo ovo... Love O2O, jos jednu kinesku sam pogledao i toplo preporucujem da pogledas, ako vec nisi. :wub:

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Nije bitno jer i ovde postavljamo ostove i po koju preporuku od onoga što smo gledali a zatim i koji komentar bude. Lepo nema ko ne voli Healer nekako u K2 sam očekivala više valjda ali njega je uvek lepo gledati a sam cast su uglavnom stariji glumci i glumice tako da drama ima potencijal. Interesantna ta kineska nisam tog glumca gledala a za 020 čujem da je taj mali Yang popularan, pre mesec dana sam probala gledati ali mi nešto ne ide za sada, možda nekad budem raspoložena da pogledam nakon neke teže melodrame uvek dobro dođu komedije. Hvala na preporuci. 

Idem videti šta ću gledati stigao film Last Princess sa So Ye Jin, a i The Lion Standing in the wind, a pre ću igleda pogledati japansku verziju drame Mars Tada, Kimi wo Aishiteru

bio je pre par godina film

 

 

a sad vidim i drama stigla 

Ne znam da li si gledao jako lep film od Tome Ikute zove se Hanamizuki

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Od BBanga su odlične, nije loša violina ali više volim gitare izgleda. 

Ako neko bude još hteo gledati film je vrhunski uz So Je Yin manje uloge imaju i Goo Soo kao i Kim Jae Wook. 

Mio možda bi te i tradicionalna korejska muzika zanimala kao i njihovi tradicionalni instrumenti?

@lexiesanja gde si da utvrdjujemo Hangul, tek pocinjem, izgleda da nije tako tesko :)

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Slušam danas od Roy Kima album a posebno Home.

Ta tajvanska me podsetila na njihovu dramu Bromance. 

što su bili sladak par. Nisam se još po tom pitanju interesovala, za nas su svi oni Azijci ali bih jednom istražila o Tajvancima, i muškarci i žene su im puno npr. lepši od Korejaca i Korejki. 

urnebeska komedija suživot samohrane majke sa tri sina 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..