Jump to content

К-серије и филмови за EX-YU/ K-serije i filmovi za EX-YU


Recommended Posts

Evo na kratko:

- MGY (Alice) je bila odabrana za novu istorijsku dramu o zenskoj loncarki. Yes, baby. Nju totalno obozavam u ozbiljnih ulogah.

i

- KNG i glavan glumica iz PT su odabrani za glavni par ''revenge'' drame imenovane Shark. Glumci jos nisu 100% potvrdjeni ali govori se, da su u finalnim dogovorima. KNG se je konacno odlucio za novu dramu!! Dugo je trebao. Shark je inace treca drama u trilogiji Ressurection, Devil i Shark (Nesto u tom smislu).

Link to comment
Share on other sites

aida said: Sad ocekujem kolektivni atak na mene,meni nije nesto Kim Bum ,ukusi su cudo
:D
Ali simpa je moram priznati,winter sam pogledala tek 2 epozode ne otkrivajte mi detalje ,ionako sve vrijeme buljim u njegova usta ona ,samo cekam da mu muha uleti koliko zijeva .


Zelim dobrodoslicu novom clanu,ne brini svi su ovdje normalni osim mene i @jasy .Ja sam duze vrijeme napolju a ona je tek prije sedmicu pustena sa psihijatrije
~:>

Link to comment
Share on other sites

@aida opet ovo pitanje? Sta sa tim ako volim LMH? Ko? Ja? Nema sanse! :P
*psst* @jasy samo ti dalje sa LMH slikama ;)

EDIT: aida sory TOP ali zaista ponovno upadas na mojo gramatiku pomalu cu morati upotrebiti translate :( jer me ni malu ne volis

Link to comment
Share on other sites

@aida ja te necu nista atakirati. Pa ja tebe volim!! Znas, da su Ludi i Ludi uvjek bili u paru... =))

@hobi ako se odlucis, da se pridruzis u klub ludih... uvjek si dobrodosla >:D<

@lexiesanja imam jednu zalostnu vjest. LMH ima ruznu frizuru i smrsavio je tako jako, da ga je u tajvanu odnio vjetar. Ne salim se... :|

Link to comment
Share on other sites

O koliko samo plišanih igračaka pročitah, a moje drame čekaju, nisam stigla niti jednu epku danas gledati. Razumem vas koliko je teško odlučiti, kod meni samo oni preko trideset se čine interesantnim kao Jae Hee ili LJK, SSH,JJH, KJHwan.  Kod SSH me ne fascionira six pack koliko ima zaista predivne oči za Korejca, a KJH  isto posebno simpatičan glumac sa mladežom na nosu  koji  ima i glumica  Ha Ga In. Zaista teško je reći ko je od njih lepši. Kim Bum jeste simpatičan ali s godinama će izgledati bolje nekako ima malo čudne oči valjda se to nekom ne sviđa a LMH zubi mu kvare izgled, KHJang je u BOFu izgledao drugacije nego sad sa drugom frizurom i tako sličnih ste godina sa njim i većinom drugim glumaca koji tek dolaze. 
@lexiesanja ima li još neka balada  od Takuye Ohashija?  

Link to comment
Share on other sites

Izgleda, da jesu. Ima u Americi puno Korejca. Tako, da su vec oni dovoljni za evforiju lol. Jadni LMH totalno sokiran i bez tjelesnih strazara pred hordu zena. =))

@orhideja i meni draga HGI. Hvala!!

Link to comment
Share on other sites

@lexiesanja Ok budem.

Eeeeej pa ovaj nije nesto zgodan. Zasto meni japanci nisu nesto zgodni? Nesto se u mojoj glavi pokvarilo. *tuptuppoglavi*

Btw djevojke ako koja nije zapazila opet je Dramafever pocela sa svojim masakrom. Opet ce skidati slike zbog DMCA zakona. Mislim, da sam ja vec postala jasnovidna. Bas jucer sam govorila o tome i evo... vec su tu.
:-q

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..