Jump to content

К-серије и филмови за EX-YU/ K-serije i filmovi za EX-YU


Recommended Posts

@jasy srećo, počela sam FBND :) Španjolski Korejac je simpa, ali mislim da bi uloga bila kao stvorena za Lee Hong Ki-aOvaj mali mi se čini kao blijeda kopija JeremyaTrudi se dečko, ali mu fali malo one spontane otkačenosti našeg malog šećerka  :))

Link to comment
Share on other sites

@draaagana mislim, da je ovaj spanjolski korejac super. Hong Ki bi mozda bio malo premlad za tu ulogu. Ali ne mogu si pomoci, da ne bi pomislila, da je to uloga za njega.

@aida dosadno njim pa sad same stvaraju gluposti

http://www.youtube.com/watch?v=GL5r9O0h4fg

Pjesma za tebe :x

http://www.youtube.com/watch?v=ny6Wrd0nWhk

BTS



awwwwwwwwwwwwwww
http://www.youtube.com/watch?v=ET90CRsOF-E
Link to comment
Share on other sites

haha faith stvarno ima šašave fanove. Tog negativca sam prepoznalau Swallow the sun, ali tamo je ružniji
:))
@draaagana
nema na čemu, ma čovjek je azijski Apolon
@aida je li taj tvoj jap. slatkiš glumio u ovome
http://mydramalist.com/japanese-drama/18/yamato-nadeshiko-shichi-henge

Link to comment
Share on other sites

@aida nisam gledala i niti me nekako ne zanima. Isto vrjedi za Bof i PK. Dovoljno su mi ove prve verzije(moje prve). Mozda kroz vrijeme pozelim koju pogledati. Cula sam, da je japanski remake solidan i da je kraj bolji. Ali zame bi najbolja bila korejska druga sezona.

Link to comment
Share on other sites

Ovo je tajvanska maraton drama od 27 epizoda Meteor Garden, remaik BOFA, ništa strašno,malo će vas uplašiti glumica sa svojim ušima inače jako fino izgleda i po koji glumac svojim izgledom kao npr. Jerry Yan. =)). Ima sličnosti s BOFOM ali gluma se ne može uporediti,ton smanjen,neka osmica bi bila ocena,ali treba uložiti napor i pogledati 27 epizoda,oko  15 mi je popustila pažnja.Drugi deo nisam gledala.
http://www.gooddrama.net/taiwanese-drama/meteor-garden
 
@aida ako nekad odlučiš do Tajvana ovo je moj prvi predlog,malo sliči sa jap. dramom koju si gledala Buzzer Beat. Bull Fighting s Miki He i Hebe Tian. Onako mladalačka drama.Hebe je simpatična mlada glumica,komična.
http://www.gooddrama.net/taiwanese-drama/bull-fighting
http://www.gooddrama.net/taiwanese-drama/my-lucky-star

Link to comment
Share on other sites

@orhideja kakva god je sigurno nije tako grozna kao ona iz korejskog BoF. Zbog njene igre u BoF se bojim njenih drama. Kad ju vidim dobijem napad lol.
Ja pocela gledati Jumog misleci, da je drama od max 50 epizoda. Pogledam prve dvije epizode i zaljubila se u pricu a tek onda sam zapazila, da to nije 50 ep vec 81!!!!  @-) Sad me ceka duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugi maraton jer mi je drama previse dobra.

Link to comment
Share on other sites

Jumong je asocijacija na Koreju,to svako od nas mora pogledati,svaki dan po jedna epizoda i stigne se to.Vidim kad gledam ove dramice da mi stvarno dobro dođe kad pogledam i  koju epizodu neke baš prave i ozbiljnije drame,vidi se razlika. Ko zna ako nam ukinu pristup drama sajtovima,dok još imamo pred nosom dobro je pogledati.Jasy čekamo muziku iz Jumonga,mora da je posebna.Esmeralda bila je to odlična drama u ono doba. Evo kod mene u The Legend ima dosta sporednih glumaca iz Faitha, tu je i onaj mlađi sivokosi glumac...

Leksi  imaš domać zadatak od mene gledaj Jumonga pomalo.Malo se šalim,ako nisi Iljimae je prva iz tog žanra razigrana drama.

Link to comment
Share on other sites

Nema sanse, da sad napustim Jumonga. Drama je odlica i glumci su za 5. Radije gledam odlicnu dramu sa 80 nego 5 drama koje su samo ok. Ako je drama odlicna stvarno ne vidim problema u epizodama i onako mi je uvjek zao kad zavrsim kratku dramu(ako je dobra). U ovoj cu bar uzivati duze vrjeme.

@aida ok nece me biti mjesec dana.

Ne cekajte na moje vjesti Tamo oko rodjendana cu se vam javiti =))

@lexiesanja hvala da si mi rekla, da ima nastavak!!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..