Jump to content

lexisanja

Members
  • Posts

    1,493
  • Joined

Posts posted by lexisanja

  1. Drustvo, sretna nova godina!!

    springBanner.jpg

    :wink: haha znam vec je januar ali ima nam azijca da nam donesejo jos jedno priliko za slavje, evo pocinje novi god kokota.

    Nadam se da ste svi dobro? Ima nam in novog clana, pozdrav @puzlator i dobrodosla :)

    Odgledala sam Ryeo (za 10) i Legend of the blue sea (njah nije vise kao 7 sasluzio) pa sad pocinjem put u Goryeo sa Six flying dragons. Oni koji ste vec gledali, dali ce to biti mukotrpnih 50 epizoda ili se izplati?

    Anyways zasto pisem usred noci?  AAAh ima vjesti... mozda nekoliko vise za muzicki forum ali enostavno zelim da podjelim sa svima ipak je on i iz glumackih voda. Nako dvije mukotrpno :wink: dugih dveh godinavratio se... *drumroll*

     

    Dali ga jos upoznate Jaje? Kim Jaejoong :wub: Tek se vratio vec skuplja nagrade. *happydance* Moram kazati i ako bi bilo bolje da nije trebao u vojsko, nije ni ovo bilo los period kako nam fanovima uz vrjeme ostavio dramo SPY i neke muzike pa onda smo imali i takve klipove kad su imali razna slavja u vojski:

     

    ...pa i on mislim da skupio neka nova znanja i nov pogled na stvari u ovo vrjeme. Neznam da vam kazem kako sam se radujem i vec ocekujem sta sljedi. Upravo u dobro vrjeme kad se za nekoliko poslavljam od TOP-shia sa Bigbang.

     

     

     

     

     

    • Like 4
  2. Hvala na priporukama :) Pocinjem sad sa Scarlet heart Ryo, vec sam htela kazati da cu odgledati i The princes Wei Young... @Vanilia i @Mio- drama ima vise nego 50 ep!! Ja sam imala svoj limit kad sam odgledala Jumonga sa 81 ep. Stvarno je tako dobra da se je izplati?

    Sta se to dogada sa Kinezima... nesto sam cula puno jim povjestnih drama i da su uskoro bolji od korejca? Kako moze narod koji se trudio 50 godina da unisti vso svojo povjest dozvoliti produkcijo tih drama? Mislila sam da mozda Tajvanke ali stvarno su Kineske. Pocelo sa Nirvana in Fire ako se dobro sjetim.

    • Like 3
  3. Aw @hobi prave so ti to nedeljske melodije. Onaj globoki glas u Tears videu, taaako je dobar :wub:

    @Mio- haha stalkeru zans vise o Hwang Chi oppa kao ja kako je to mozno!! Ma da nevjerovatan vocal i jako simpa osebnost sa puno humora. Ali slomijo mi srce sa pjesmom 'Father' plakala sam posto 2 dneva poslije emitovanja ove ep imortall songa. Znas da i na soompi Chi Yeolov forum?

    Evo jos jedna od mene za danas: Im Jae Beom- Bisang

     

     

    • Like 3
  4. Pozdrav i ovdje svima!
    Kako ste mi svi? Sta ima novog kod vas? Nekoliko vas vec uspjela procitat ali ne svega kao ste se dobro razpisali, i prav tako. Neznam kako sam tako pala izvan toka drama svjeta zato UPOMOC! Zelim nazad pa vas pitam za kakve dobre priporuke novih drama koje emitovale ove godine i so vrjedne ogleda?

    @MitziD znas, da je tvoj oppa jako hrabar? Svaka mu cast... vsekako zelim mu sve najbolje i da se sta moguce hitro vrati iz vojske pa da ga ponovo vidimo u kakoj drami. Fighting Il woo!!  http://www.allkpop.com/article/2016/11/jung-il-woo-reportedly-wants-to-carry-out-military-service-despite-cerebral-aneurysm-diagnosis

    Dali ko posjetio japanske drame sledjecih dana pa zna sta je novog?

    Dali to dobro cujem Lee min Ho vraca se sa dramo? Hajd sad cure sta je sa kritikom o njegovi sposobnosti glume? Nemoze biti tako lose (vsi znamo da nije glumac prve klase) ali kako bi bilo moguce da degradirao svoje sposobnosti  od kad bio u Faithu? Adnan ne vidi nista lose sa njegovim talentom, zasto? Nije mi jasno zasto ima taka jaka nasprotja u mnenjima? (ps. Mitzi, noona znam da ces imamti hitre prste sa komentarom ovdje ali plizzz nemoj! vec sam vidjela sve 'memes' na temo LMHja ;P )

    @anagard , noona?

     

    • Like 3
  5. Hi moji dragi :)

    Dugo vas nisam citala ali jako mi je drago da se probudio muzicki forum!

    Noona @Vanilia mozemo kada god zelis po kako rjec na korejskom. Stvarno me raduje da si se odlucila uciti. Objecam nece ti biti zao! Hawting noona!! Ali kazi kako napredujes, sta vec naucila? Ali nesto si kazala, dali to ja prav procitala... Jaje, moj Jaje se vraca?!

    @Mio- vidim da vec neko vreme sa nama ali bolje kao nikad i od mene dobrodosao! Vidim da tebi ovo jako prefinjen okus za muziku... Hwang Chi Yeol, kdje ga promjetio? Ja ga upoznala u prvoj seriji 'I see your voice' kada mislila da niko nemoze tako posnemati Lim Jae Buma a onda kad cujem njegov glas kao da TOP, Jae Jong cak i Hong Ki ne postoje vise. Hahaha laz imam ja puno favorita i ako vec sta procitao od starijih postova vidjet ces ja se jako brzo odusevim moskim vokalima sa koreje... ali nema veze kazi kako si ti upravo dosao do Korejske scjene?

    @hobi draga moja dobro nam cuvas ovaj forum ;) stvarno si u toku sa muzikom i drugim vjestima. Vidim da i ti sve vise klipa pjevaca YG familije postujes dali i tebe osvojili?

    @Adanann kdje so ti OSTovi sa dram koje gledas? Znao da one OK rock imao turo u europi, znaci najblize nama valda bila njemacka ali ja bili su ovdje i koliko pratila snimke koncerti jim fenomenalni.

    Pa neko vec kazao 2NE1 raspale ali to jos nista ne znaci... necu reci da mi ovo nije sok ali sta cemo, nije YG family bez grjeska. Ali jedne u odzadje pa druge van BLACKPINK je ovdje da jih promjeni. Ne vidi se mi da ce imati isti uspjeh ali imaju moj glas jer su cure jako motivirane. TOP naznanio kako ce nastopit vojaski rok pa necu ni pomislit sta to znaci za BIGBANG...

    Vidjeli vi sta se dogada na sjeni... nove grupe pa jos bitnije uspon starih legenda: H.O.T, sech kies, Shinhwa(vec neko vrjeme), G.O.D... dali jih znate sve?

    Ok previse pisanja. U zadnje vrjrme pratim 'Fantastic duo' show I upoznala YB band :wub: i well... pa kako me znate da pretjeram sa osjecajima reci cu samo rock je energija moje duse i pustiti ovo muziku:

    Ps. izgleda kako ipak korejci imajo zgodovino rocka i kako sam nekoliko nazad kazala da so losi rokeri, uzimam nazad svoje rjeci moja grjeska jer nisam dobro iztrazila zadeve ;) Sad znam bolje

    • Like 2
  6. @ina111 poznati mi svi, to so dobri bandovi. tako onda tebe privuci indie rock scjena i ambijentna muzika.Utada Hikaru si je stavrno ustvarila ime kroz odlicne OSTove, kako samo da se sjetim flavor of life sa Hane Yori. Btw. si je gledala? Awww sad me ima da ponovno (9 put) gledam dramo. Mozem pitat koji ti znak u zodijaku?

    @Vanilia mozda zvuci lakse ali u stvari nije. Neznam tezko mi to pojasnit... tezke jim slove jer se vezu i na neke kineske znakove, i voditi pogovor je prakticno nemoguce bez da povrjedis nekog ali da pogresis pravi vrstni rjed besed. Ali sve semoze kad mas dovoljno motivacije ;)

     

    • Like 1
  7. @ina111 isto se kod mene dogodilo sa japanskim jezikom kad pocela gledati korejske drame. Sad ako si priznajem ili ne bolje mi ide korejski, cak naucila citat sta mi na japanskon nikad nije uspjelo. Pa onda kaze se da ima koreja najlaganiji alfabet. Najmilija grupa ili pjevac na japanskom? Hah! To je najlakse pitanje ikad jer imam odgovor na to dvoje kao i na najmiliji glumac, najbolji voditelj showa vse u jednom paketo i jos se najde koji multitalent sto sam sad propustila ali evo to jest ARASHI.

    189768.jpg

    Vec dugo nisam pa mogla sad da ponovno ubacim kojo njihovo fotko na forum :rolleyes: A tvoje najmilije sa japana? Kako upravo pocela svojo adventuro kroz azijo?

    Kako to da te zanima Kina? pogodila bi japan ali to je bilo sad iznadenje.

    • Like 2
  8. @ina111 Dobrodosla na forumu! Vidim da i ti volis sve sto iz japana :D Dobro cemo se mi poslozit. Koliko vec dugo ucis japanski? Dali mozda vec posjetila japan ili koreo?

    Netko spominje moje ime? Oooh Death note... @MitziD dali si vidjela novi remake (japanska drama) od death note?  Btw japanci vec prije 2 godine imali Cinderella sa Miura Haruma. Dali sad jos neka?

    • Like 2
  9. @MitziD Ja sam dolicno, nema nista posebnog il novog kod mene. A kako ti?

    Ja sam vec pratila Erica u Que sera sera i Myung wol the spy i ima prilicno solidnu glumo. Mozda vrjeme za nestonovo od njega, dali se izplati pogledat Miss Oh? Dali si vecvidjela stize i nova drama Jung Il Wojem- Cinderella and the 4 knights.

    Aha ponovno drama sa LMH... ali jos ce trajat prije pocinje emitovat. Btw sta se dogodilo sanjim nije vise davno bilo vrjeme da ode u vojsko, neki vec 2 godine se spominje da ce ici a onda snimio Gangnam pa Bounty Hunters u kini i sad Legend of the bue sea. U koreji se jim ne svidu dezerteri.

     

     

  10. @hobi ima toliko dobrih anime!!  Raduje me kako si se odlocila pogljedagt i nesto od anime. Neznam sta si vec vidjela, ili koji stil se ti najbolje svidja? Za statistiko kao vec Adnane kazao imas myanimelist ali ne donosi puno. Ja si odaberem anime kad vidim koji dobar klip na YT ali poslije procitane mange. Znas prvo manga poslije anime i onda jos drama ako je ima. Ja sam uzivala gledat Sailor moon, Pokemon, Full moon o sagashite, Mila, Ranma 1/2, Inuyasha, detectiv Connan, Dragon ball... to so sve one iz mog detinjstva a ima i druge: Ouran High school houst club, School Rumble, Kimi ni todoke, Skip beat, Vampire Knight, Death note, La codra d oro,... Samo da spominjem u vecini anime glavni likovi su ti high school djeca ili fkcijski likovi. Mozda i Mitziima kaku priporuku.

    A za one koji radi pogledajo kakav show, spomenula sam to vec na muzickom foromu 'Fantastic duo' je nesto sta se isplati pogledat. Pa isto tako 'Return of the superman' je zanimljiv sa malom djecom velikih korejskih zvjezda: 

    Ko prati jos koji show?

    • Like 2
  11. Bog drustvo :) Kako ide, sta se gleda i kje se hladite ovo ljeto?

    Malo preletjela kroz forum nakon nekoliko vrjemena... vidim ponovno ste nekoliko aktivniji. Konacno sam uspjela pogledat Jumong a onda sam i u jednom zavrsila i sa The Kingdom Of The Winds. Oboje historijske drame o pocetku Koreje u kojim glumi Song Il Gook (evo zasto je vrjedno gljedati dramo ako te ne interesuje povjest). Moram kazat da sta obedvije drame dobro uradene, storija je vse skroz napeta i interesantna sa mnogima intrigama i preobrata kojih stvarno ne očekujes. Kostumi su ljepi za pogledat i muzika prijetna na uho. Bilo je vrjedno izdrzat sveh 81 epizod prve i svih 36ep druge drame.

    Od novih drama pogledala DotS i bila kao vecina odusevljena... inace gledala sam i nekih starijih drama kao Goong i Soulmate, onda japanske Nabunga koncerto, Proposal Daisakusen i 1 litre of tears i jedno Thai dramo 'Kiss me' koja je njihova verzija Itazura na kiss.

    Awww @MitziD niste me zaboravili pa nisam i ja vas. Grozno nono sta se ponovno dogada na scjeni u koreji to za Yochuna, pa one domnevne pljacke kod FNCentertaimenta... ja ipak nebi previse vjerovala, naravno da nisu bres grjesk ali puno toga so rjeci ljudi (ponekad samo netizena) koje se prave u velike vjesti bez osnove ili sa namjenom unistit kariero nekomu koji postaje (pre)uspjesan. Sjecas se storije PHSja... no nije ni vrjednorjeci. Ne primjerja se ali kako dugo u zatisju bio Jang Geun Suk pa nitko ne kaze tocno zasto...  no rada sam sad se vratio. Toliko ima intriga i skrivnoča pa ko zna sta stvarno i sta nije.

    hahaha Vanilia pa na ono se moram odzvat, ovo je cista provokacija

    On 10. 6. 2016 at 0:13 AM, Vanilia said:

    ... kad vec spominjes Busan, nema boljih kao od tamo. Mislila sam da odaberem jednog sa liste pa... eh... moze sve ;)  A druga lista, znas moja  najmilija korejska drama mi je SG, ali naj 'jerk' bio bi u Masters Sun.

  12. @hobi kad sam vidjela onaj clip od musicla Death note mogla sam da provjerim ako ima jos koji clip i pronasla cjelu snimku. Svaka jim cast kako odrade musicale. A sad se sjetila jos na njihovo verziju Mozart-a koja isto tako bila dobra.... no moram kazat da je sad nova Becka verzija koju sam vidjela u zivo jos nekoliko bolja ;)

    A za ostale clipe kao uvjek kod korejca i ove godine puno dobre muzike.

    Pogresam TVXQ kao luda a MONSTA X ako se trude nemaju iste energije kojo bi trebali za Mirotic muziku.

    Kdje nam DJ @Adnann?

    • Like 1
  13. Hi drustvo :) toliko cujem nekih slabih kritika oko drame Cheese in the trap pa me zanima vec je ko odgledao do kraja? Dali zaista tako losa? Ili so to mozda ponovno nezadovoljni fanovi webtona?

    btw. @hobi i ja sam odgledala Splash splash love i moram reci kratka a sladka drama. Super uradeno

    @draaagana noona moras mi kazati kako ti uspe toliko prevodit na viki. Vidjela sam da si i ti u timu za Refresh Man, dalli budes sabrala tim ili prevodis sve sama?

    • Like 3
  14. @Vanilia Nije samo muzika nekih dana i kojo dramo pogledam, sad sam kod Prosecutor princess ali imam premalo vremena po ide polako. Nesto si nagledujem neke kineske povjestne drame, mozdasad pocinjem sa ovima.

    Ali sta se tice drama i set epizoda, majkemi vec je bio cas da se vrate na format 16 epizoda jer so ponekad vec priceli prikazivat take gluposti samo kako bi produzili serijo za 8 epizod. Samo se cekam kad se dokonacno odloce i pocnejo snimat sve drame do kraja prije jih emituju, bez da se drama snimi 2 ure prije emitovanja po zeljah gledalca i mnenj sa interneta. Neka se pisateljima, scenaristom i direktorom konacno vrne njihov rad.

    Simon in Martina o problemih sa korejsko industrijo dram:

     

    Btw. Sad sta se odselila u Japan i porocata o prvih dneh zivljenja tamo... Preimenovala svojo show sa 'Eat yor kimchi' u 'Eat your sushi'- tako jednostavno da je vec genialno!

    • Like 4
  15. @hobi hahaha danas si me pretekla sa muziko.

    Tek sam slusala na novosti i cujem novo muziko od Jae-ja. Vec sam mislila da ne cujem dobro ali TA-DA ima ga stvarno. Kako je to moguce ako tvrdo dela u vojski? E pridan je on decko koji voli svojo kariero i uvjerjena sam da i svoje fanove. Spremijo sve to vec prije odhoda u vojsko, cak ima i mini dramo. Svaka mu cast. Fighting Jaje :wub: we are waiting for u!! Ali to na stran muzika je odlicna... ima vec onaj beat koji predviduje prihod proljeca. Ne samo rock komponente nego vec i se pokusa u blagi verziji rapa. Video dobro uraden.... sta da se vec kaze perfekcija. Omo omo ja sam sasvim odusevljena ;) 

    • Like 1
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..