Jump to content

hobi

Members
  • Posts

    4,226
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by hobi

  1. Korejske drame počela sam pratiti između ostalog, zato jer nemaju sezone. Jedva se nečega sjećam iz prve sezone Hospital Playlist. Zadržali su šarm, samo ne znam što glume s brojem epizoda. Kao ima ih 12, a traju skoro dva sata.

    Ancient Love Poetry je dobra za ovo hladno vrijeme, bajkovita i opuštajuća. Prvi put vidim kinesku dramu bez spojlera. U završnoj špici nema scena, nego idu slova kao poslije filma. :ok:

    • Like 1
    • Thanks 1
  2. @elpida2206 pozdrav, drago mi je da si se javila :dorakiss:

    S punim pravom su u članku nahvalili The Imperial Coroner

    Drama ima baš sve elemente kvalitetne i popularne drame. Najviše mi se svidjelo što uopće nema gadljivih scena već sve objašnjava preko crteža.

    Ako vam se bude gledala punokrvna špijunska drama, preporučujem The Rebel

    Ovdje nema komedije, ali svejedno je zanimljiva. Glavni glumac me oduševio kvalitetom glume iako svi odavno znamo koliko je dobar

     

    • Like 2
  3. Završavam The Long Ballad, uživala sam. Svidjeli su mi se i animirani dijelovi.

     

    Sad slijedi The Imperial Coroner

     

    A zatim:

    Ancient Love Poetry

    Falling Into Your Smile

    Once Upon a Time in Lingjian Mountain

    Serendipity

    Ovo bi se moglo svidjeti @elpida2206 Jako hvale The Rebel

     

    Korejske drame su me pomalo umorile. Planiram samo The Devil Judge i Hospital Playlist, a iščekujem The Youngest Son of a Conglomerate

    • Like 3
  4. @Mio- i @puzlator zdravo! :heythere:

    Dobro sam, bila sam okupirana drugim stvarima pa nisam ništa gledala. Sad sam se uhvatila Joy of Life. Postala mi je zanimljivija od druge polovice. Razmišljam kakva je šteta da se nismo dogovorili s Kinezima u vezi serija. Joy of Life bio bi odličan izbor za male ekrane. Koji dobar OST. A pozadinska glazba me podsjeća na onu iz Mentalista:lol:

     

    Imam još nekoliko kineskih na čekanju tako da uopće nisam u toku. Sve preporuke su dobrodošle!

    • Love 2
  5. @Mio- ako toliko hvališ kinesku modernu dramu, onda mora biti jako dobra. Ide na listu:D

    Dobili smo objašnjenje ovih ružnih traka što predstavljaju rang. Ispada da je moj najveći 30, tj. 124. Ma što to sasvim ne maknu, baš bezveze izgleda. Prvo sam mislila da je stvar u širini prozora kod mene haha

    Što kažete na ponudu?

    https://mydramalist.com/article/upcoming-chinese-dramas-with-trailers

    Privukla me jedino zadnja Being a Hero

    • Love 1
  6. @Mio- vjeruj mi da sam ostala paf. I još su sve lijepo objasnili:  virtualni novac se zarađuje kroz dnevnu aktivnost ili se može kupiti za pravi. Fanovi šalju cvijeće omiljenim glumcima. Glumci uopće neće znati za to, ali će se njihove profilne slike penjati na top 100 ljestvici popularnosti.:blink: To je pritisak na članove da budu aktivni ili da daju dva dolara.

    Ali ljudi su se navukli. Evo, primjer kineskog glumca Xu Kaija: kad sam poslala prošli post, bio je 10., a sad je već 6.  I ne samo to, tjedno se rangiraju  pošiljatelji  i dobivaju medalje.

     

    I ovdje je smo imali virtalnu banku i medalje, ako se sjećaš. Znamo koliko je to trajalo.

     

    Iz tvog odgovora mi je savršeno jasno kakva klima vlada na MDL. Nema s njima šale.

    :fiercebunny:

    • Like 1
    • Insightful 1
  7. 21 hours ago, Mio- said:

    Ako neko ovde proba 'Litter to Glitter', kineski rimejk korejske 'Eulachacha Waikiki', molim utiske. Ako im je humor dobar, moram da se ukljucim!

    Evo ja ću probati. Također zaobilazim njihove moderne drame u širokom krugu, ali ovo bih voljela usporediti.

    21 hours ago, Mio- said:

    Svidja mi se sto koreja ima sve vise serija po 12 epizoda. Neka ovo bude buducnost korejskih serija. Samo ne znam kako mi je danas previse 16 epizoda, nekad sam molio da serija ima 16, a ne ono po 24-25, a sad evo molim za manje.... :sweatingbullets: I stvarno treba da prestanu sa epizodama po sat i 30-40 minuta.... to mi se nikako ne svidja.

    Potpisujem!:hooray:

    • Like 1
    • Love 1
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..