View this post on Instagram

Sedurunge ngemovie karo om wkw bisa kali yaa mih @kyo1122 ngemovie korea dulu, jujur sih gue lebih puengiiinnnn mama onlen main k-movie ๐Ÿ˜‰โœŒ๐Ÿ˜… P.S ojo ndarani fan mama onlen iki egois, ancene iki wes naluri fangirl pengin bias e akeh karyane, teko mama onlen nek meteng yo aku melok seneng, sueneng banget malah ๐Ÿ˜˜ #songhyekyo #์†กํ˜œ๊ต #ๅฎ‹ๆ…งไน” #ใ‚ฝใƒณใƒ˜ใ‚ฎใƒง Cr blossomenter.com

A post shared by โค KYO (@veeeooonnnggg) on