Mio-

Members
 • Content count

  1,185
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6,021 Superstar

About Mio-

 • Rank
  Fan Level: Fanatic
 • Birthday 09/19/1995

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Serbia

Recent Profile Visitors

1,315 profile views
 1. Pocinje School 2017 sutra Nadam se da ce biti dobra kao sto je School 2015 (meni) bila! ///Moram jos pogledati School 2013/// Pogledao sam 'Game Maya', 14 epizoda je izaslo, jos tri cekam. Dobra serija... preporucio bih ovde, ko voli lakorne. Glavni par mi se svidja. Naravno, sad se nadam lepom kraju. ///trebalo je da se strpim jos do sledece nedelje... ali posle nedelja cekanja, nisam vise mogao. ha ha ha ///
 2. Dobar OST @hobi Msm da cu morati proveriti kakva je serija...
 3. @hobi da nastavim...
 4. Meni je bila dobra drama.
 5. Planiram da pocnem ovo, cim prevedu i poslednju 8 epizodu. Cuo sam da ce biti 4 dela do 8 epizoda, svaka o drugom sportu. Vrlo zanimljivo. Trebao bi od Thai da pocnem i Slam Dance the Series, ali opet, cim izadju sve prevedene... ne mogu se zadovoljiti jednom epizodom nedeljno. ha ha ha 'Game Maya' se blizi kraju pa cu da je proverim uskoro... mozda i ovog vikenda. Vec nedeljama zelim da je pocnem ali se suzdrzavam.
 6. Ja sam probao 'My Sassy Girl' i 'Fight My Way' ovog vikenda i ni jedna od dve mi se nije svidela, brzo sam ih ostavio i pogledao na kraju 'Full House' (Thai). Dobra serija sa malo (vise) razvlacenja. Glavni par su ljubav!!! ma... Filmska preporuka (ako vec niste pogledali): 'Paradise Kiss'. TBH sam 'batalio'... za mene licno su pokvarili seriju sa ovim 'trianglom' , tako da je bolje da mi ono pozitivno ostane u secanju, necu da sve jos vise pokvarim. ha ha Cekam sad da 'School 2017' pocne. Deserving of the Name sa Kim Nam Gil-om i Kim A Joong izgleda zanimljivo. Pocinje sledeceg meseca Planiram da pogledam. Nez je li to samo meni, ali ove godine Koreja pravi 'dosta' drama koje imaju veze sa putovanjem kroz vreme. Pored vec pomenute, jos dve ce imati premijeru uskoro: Man Hole sa Jaejoong-om ima veze sa putovanjem kroz vreme... a izgleda kao da ce i Reunited Worlds imati.