Vanilia

Members
 • Content count

  3,578
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5,282 Superstar

6 Followers

About Vanilia

 • Rank
  Fan Level: Fanatic

Recent Profile Visitors

1,226 profile views
 1. Lady iz QOM sinonim za brzinu. Nista mu drugo ni ne preostaje osim da zakljuci da je previse brza. Svi likovi su odlični. Konačno i ova starija glumica da ne glumi zloću na kvadrat jer je tada nepodnošljiva serija za gledati u kojoj ona glumi. Tek sam na osmoj epizodi. Bin nada da će se oporaviti ostaje
 2. MSR kod takvih drama dosadi čekati nove epizode, najbolje ih gledati kad sve snime. Nisam mogla CT gledati ni posle treće epizode inače YIA nije u mojoj omiljenoj listi glumaca, bio mi je omiljeni lik u Sungkyunkwan Scandal i Fashion King. Rulera još ne znam da li ću gledati. QOM bih mogla probati. Isčekujem Criminal Minds nisam nikad gledala američke verzije. Pre istrpim gubitak pamćenja u nekoj drami nego triangle. Inače pune su ih starije drame.
 3. MSRomance zanimljivo. CT idem pogledati.
 4. čak 18 veoma talentovana generacije 86 i 87 bar desetak smo ih pratili svake godine.
 5. Slučajno danas počnem prvu epizodu remake thai Princess Hours, glavni glumac mi nešto i ne štima ali zbog priče ću gledati, korejska verzija mi je bila omiljena.
 6. Dobro Mio telohranitelj izgleda puno bolje nego većina azijskih glumaca. Odavno sam rekla kad su thai drame u pitanju tona nema bar kod mene. Ne mogu se setiti ali sam ipak primetila da i kod njih postoje bar dva glumca sa lepim glasom i izgovorom. A ta drama što je spominješ Love never dies meni je u sećanju i dalje tako da bolje je što pre pogledaj. Majurat See Nam Pueng (2013) veoma zanimljivo sa njihovim najpopularnijim glumcem. Inače on i Dome iz LNDies su može biti glasovni izuzetci nisam ih dugo gledala. Ovu si verovatno gledao najslađa i najmodernija thai drama Full House (2014). Tunnel gledam je reda radi valjda neko prezasićenje jer sam u kratkom razmaku više drama na tu temu pogledala.
 7. http://bulevar.b92.net/tracevi.php?yyyy=2017&mm=05&dd=16&nav_id=1260962 Stigla vest i o telohranitelju a tek komentari mora da su mu kćerke lepe Pozdrav iz Novolanda, ipak drama vredna gledanja, da mi je neko rekao da će mi se svideti ne bih mu verovala. Hobi ipak su predstavili i moj omiljeni film Kyou, Koi wo Hajimemasu Mio da se ne ponavljam ako ti treba još koja thai drama imam ponešto na listi. Većina parova im je odlična ali sporedni likovi i razvlačenje plota im ubije svaku dramu. Ali za svakoga po nešto. Na nekim sajtovima ne smem ni pomenuti thai drame jer neki misle da su one prepune nasilja. Nisu sve iste svakako. Ni ja ne pamtim niti pokušavam zapamtiti ta dugometražna imena. Slučaj sa naglaskom
 8. Prvi glumac je veoma popularan ovih godina i sa razlogom. Taj njihov izgled nikako ne ide uz njihov izgovor, dok nisam čula thai mislila sam da su neki drugi jezici veoma čudni. Zanimljiv početak Novoland-a. Love020 dosta slatkih scena ali sam je prošla puno mi je to epizoda za detaljno gledanje.
 9. Izgleda je to ona serija zimus bez prevoda što sam je počela. Moram pogledati gde je prevedena. Stvarno su lep par, njihova hemija ubija. Sad je popularna ova Kleun Cheewit ali me nešto nije toliko zainteresovala iako je par super. Ali su mi bili odlični u Tawan Deard (2011). Što ti thai glumci menjaju svake godine umetnička imena i prezimena nema šanse sve ih popamtiti. Yaya mi nekako bolje ide uz Marka nego uz Nadecha. Chalida i Mark savršen par imaju i oni po neku dramu Pathapee Leh Ruk (2010) nešto staro i veselo. Pozdrav i za našu Anagard kojoj su lakorni omiljeni uvek te se rado sećamo Gledam Love 020 ili Novoland da pokušam sad gledati.
 10. Suspicious Partner 32 epizode po 30 minuta bilo bi dobro strpiti se. Plot je neobičan. JCW savršen. Ahjussis are everywhere in K-Drama Land ove pomenute manje ih se sećam po ulogama pozitivaca. Lee Han Wi i Chun Ho Jin su simpatični uvek u svakoj ulozi, omiljeni mi je Jung Ho Bin već dve godine ga nema u nekom projektu. Ruler mislim da ne bih trebala krenuti sa tom dramom sada. Ne očekujem previše, to mi je najsimpatičniji par za ovu godinu.
 11. http://asianwiki.com/Individualist_Ms._Ji-Young Ovo moram pogledati samo dva dela film, evo vec placu sto ima samo dve epizode kazu dopalo im se. Simpatican par. U Koreji sve supermoderno pa i novi predsednik juce sam citala koju vrstu muzike slusa i s kim se sastaje.
 12. Unknown Woman ovaj par deluje zanimljivo. Man to Man iako je PHJ tu nesto mi tu nedostaje, nego i nova drama od JCW ce izgleda da joj bude slicna. Nisam zadovoljna izborom glavne glumice u obe drame. Do jeseni samo da se nadam da cu nesto pronaci za gledanje. CT nisam jos probala gledati, sad je na redu QOM mada kad bolje procitam plot odustaje mi se i pre gledanja... Istrazivanje Kine i Japana ostaje...
 13. Faza kad mi se ništa ne dopada dovoljno da bih gledala. Od svih tih novih razmišljala sam o QOMystery da bar pogledam prvu epizodu. Man to Man neki kažu više bromanca nego romansa, ipak tu je PHJin treba i to pogledati. Chief Kim nikako mi nije išla od samog početka iako mi je ona veoma draga glumica. Saimdang O lude li ptice ni danas ta pesma nije kod mene popularna
 14. Kako sad da živim bez tog frižidera kad sam čula da postoji ali još da sam kuva i sprema ne bi bile loše opcije . Sviđa mi se što nisu opsednuti fudbalom i što je tako opušteno na stadionu ali nikad ne bih pomislila da se tamo i kuvaju ručkovi i ruča na veliko iz činija ha ha, oni su svemirci za sve nas ovde izgleda. Tunnel ni blizu sličnim serijama iz žanra.
 15. Prijatno gledanje CK, ona mi je draga glumica ali nisam iz prvog pokušaja uspela započeti tu dramu. Pratim Doctors prve su bile zanimljive a posle već uobičajena med. drama. Eternal Love me nije uspela isto zainteresovati.