Jump to content

Vanilia

Members
 • Content count

  3,689
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5,475 Superstar

About Vanilia

 • Rank
  Fan Level: Fanatic

Recent Profile Visitors

1,688 profile views
 1. skoro sam pročitala da na yt ima kanal sa veoma mnogo starijih korejskih filmova nisam gledala ni jedan tako da nisam popratila koji su žanrovi u pitanju ali lista je ogromna. Hobi moguće je da su ti likovi iz jedne prison drame slatki i simpatični, PPlaybook Idem pogledati Our Meal For Tomorrow (2017)
 2. ima dobre ocene moglo bi se gledati. Mitzi samo napred bez deset strana nema pisma prognoziraju mu svasta jer nije dobrog zdravlja ali on ide hrabro napred. JKHoo sve zreliji i u sve boljim izdanjima i ulogama. Tek ce biti zapazen.
 3. Mio bi se pre setio kratkih mini drama za preporuku, prošle godine smo bar tri dobre gledali. @MitziD Možda ovaj film od STakeru Mi smo bili zadovoljni sa humorom u ovim dramama Avengers Social Club i Because This is My First life - Lee Min Ki posle dugo vremena i Jung So Mi. Za Kimuru kažu nema boljeg bez obzira na godine. Znaš da je Peha u vojsci JCW
 4. Za mene 5 mesto jednako 1 Park Bo Young a kada je komedija u pitanju tu mi idu i JNara i KSAh samo kada neka komedija od nje https://www.soompi.com/2018/02/22/ji-sung-han-ji-min-star-new-fantasy-romance-drama/ Five Enough Stigao i Kimura sa BG Personal Bodyguard
 5. http://www.seebiz.eu/dalmacija-ocekuje-snazan-rast-turista-iz-azije/ar-171299/
 6. Ne moram ni spomenuti BBeat jedna od omiljenih mi. Buzzer Beat, I don’t know a drama addict, who didn’t love this. Neke sam još gledala. Tokyo Bandwagon sam gledala na yt preporučila mi je Sanja. Radio Romance napuštam navikla sam je gledati sa ravnom kosom i u nekim ozbiljnijim ulogama. Interesantni neki njihovi dijalozi ali odustajem. Princess Agent nije mi odgovarala. Isto ocenjujem kao i vi. Ne zamaram se sa 5 i 6 poneka baš bude kada me drama razočara, 7 ili 7,5 kada mi je veći broj epizoda bio dosadan za gledanje, 8 već nešto konkretno pa između 9 9,5 ili 10 nekada bude mala razlika u bodovanju. U zadnje vreme mi dođe da ostavim neocenjene neke drame. Jedva čekam da se drame mogu na listi i po bodovanju izdvajati sve 6 sve 7 ..... vidim na listi polako stižu i Vip članstva i uplate kafe vrednim moderatorima.
 7. Hvala za utiske. Počela sam Wise Prison Life trebalo mi je naviknuti se do druge epizode, ima dobru priču i broomancu Koliko sam razumela samo japanski, kineski i tajvanski se ovde uči uz još po neke evropske jezike Princess Agents površno ću pogledati do kraja. Nirvana me nije ni prva oduševila tako da za ovu nemam šta da razmišljam. Možda potražiti neke starije kineske drame toga žanra.
 8. http://www.dramabeans.com/2018/02/lee-jun-ki-offered-tvn-legal-action-drama-lawless-attorney/ TGLife odlicna i dalje. Taman ću stići sa ostalim gledaocima pogledati i zadnje epizode. Planiram nastaviti sa istom glavnom glumicom i dramu Five Enough RRomance ću dati uskoro priliku.
 9. My Golden Life i dalje odlična, ima bar 4-6 parova ni popratiti još ne mogu jer su neki tu, neki u najavi uglavnom uvek neka dešavanja.... blizu 15 epizode. Probala sam te druge Reply drame i nisu mi išle tako da za sada ne planiram. Ko bi nama gledaocima još olakšao pa dodao notifikacije na kojoj se epizodi neka drama nalazi javljao, da ne trošim vreme na proveravanje.
 10. @MitziD jeste virtuelno prijateljstvo ali ne zaboravljamo te nikada iako te ne pomenemo tako često. Ado se uvek javljao posle tvoga javljanja. Većina naših poznatih glumaca je odsutna opravdano a drama ima samo teško pronaći. Probaj Save me, Money Flower sa Hyukom ili Defendant Prison Playbook
 11. Mio ti si apsolvirao kineske drame popratio si i termine svaka čast. Ma nisam trepnula prvih 5 epizoda GLife ali ima 52 epizode videću dokle ću izdržati, svi ovi noviji glumci su mi nepoznati. Pamtim samo veterane i ostale. Lepo je što s vremena na vreme ipak uspemo nešto za sebe pronaći u moru tih serija. Kvaliteta još uvek ima samo što izgubiš često puno vremena da pronađeš nešto što je kvalitetno a i odgovara ti u određenom periodu. Nekad mi se gledaju samo teže drame, nekada me i one zamore pa komedije .... medicinske... istorijske pa period kada ti treba neka lakša drama a ne pronalaziš je a lepo je i upoznati tradiciju i kulturu svih tih naroda i bude ti drago kada čuješ da se npr. sa nekim narodima na našem kontinentu ne možeš bez problema našaliti a da im ne moraš objašnjavati i crtati šta si hteo reći ... imali smo i ovde neke primere na žalost davno... ali sa nekim iz Koreje bismo pronašli dosta humora već za Japan možda malo teže ali dobro drago mi što osetim i što mi se sviđa taj njihov detinji humor. Kada se pomene Koreja prvi vid humora o njihovim čuvenim navikama u ishrani, pa svekrve, tašte manje zastupljene... imitacije... nespretnost... pa te sve smešne grimase i gestikulacije koje ni zamisliti nisam mogla ranije a kamoli negde sresti .... setićete se i vi nekih vrsta. Koreja uz Spaniju moze na takmicenje u humoru da li da dodamo i Italiju....
 12. Reply 1997 mi je bio najlepsi. Sada gledam nove najave Misty sigurno gledam kada stigne više epizoda. Razmišljam da se utopim u My Golden Life 52 epizode neću ni do 20 izdržati tako slatki parovi u toj drami... Radio Romance neobičan plot moglo bi biti zanimljivo. Kako ste zadovoljni sa My First Love?
 13. Da @hobi uvek se setim početnih drama mene su uvek istorijske i melodrame najviše privlačile kasnije su tu stigli i ostali žanrovi. Na mladima svet ostaje kažu, Mio je za sada ovde najmlađi član. Srećni rođendani svim koji slave u januaru. Nisam očekivala da će ovaj deo foruma nastaviti sa radom, verujem da nas anagard, dragana i još po neko ponekad pročita ali obaveze ili gubitak šifre ih čini nevidljivim. Sa njima je sve počelo.
×