Jump to content

Vanilia

Members
 • Content count

  3,701
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5,502 Superstar

About Vanilia

 • Rank
  Fan Level: Fanatic

Recent Profile Visitors

1,756 profile views
 1. A Poem a Day moze se gledati bez velikih ocekivanja. Medicinska. Ako neko voli poeziju nežna suptilna drama. My Mister nisam znala za nju. Mislim da ćemo svi gledati Something in the Rain, kakav poster i kako lepo ime za dramu, čim ima u naslovu something i rain ja to obavezno gledam. Posebno kada je SYJ u tom projektu mislim da će biti nešto dobro. Siege in Fog biće 50 epizoda, čini mi se da će biti jedna od boljih kineskih za ovu godinu, za sada je kontantna i kvalitetna drama tog žanra.
 2. Prepoznajete li ovaj par? Kazu gde da glume nikada ne zavrse zajedno a hemija im je uvek odlicna. Posto su posteri pobedili moram bar proviriti u ove dve drame EIWaikiki Tempted https://www.soompi.com/2018/04/02/lee-joon-gi-shares-hes-preparing-new-character-first-look-upcoming-drama/
 3. Lepih li vesti Han Ga In konačno stiže sa novom dramom. Choi Ji Woo konačno će se skrasiti i nadam se roditi bar dve svoje replike male slatke damice. Da krenemo i na Filipine a sad se setih davno su mi rekli i australijske drame da probam gledati. Neki parovi bi se mogli gledati. Čujem da imaju loš kvalitet snimka njihove starije drame. Čestitke Hobi 4,500. Baš si bila vredna.
 4. Mislim koliko meseci ili godina bi mi trebalo da ovaj kviz resim A drugi kviz isti rezultat kao i tebi Hobi, jedino oni ne znaju da bar ja nikad nisam bila odusevljena sa GY Hvala Mio sto me se seti deluje da ima nekog kvaliteta ta drama, sigurno gledam ova thai sto sada pratim je klasicna 32 epizode.... dosadni likovi....
 5. Da @hobi za svakoga se pronađe nešto fatalno makar to bili i posteri Nije tako loša MHOJDoo malo navike. Deluje mi zanimljiv plot ove thai drame što su jutros preporučili na listi probaću i to danas. Khun Mae Suam Roy.
 6. Radio Romance najvise mi je smetala ta famozna frizura. Steta tako talentovanih glumaca. My husband, Mr. Oh mi se cini kao neka dobra komedija, mogla bih pokusati. Puzlator ima uvek neobicne predloge zapadnu joj za oko drame na koje neki od nas ne obrate paznju, sta cu mene love na postere pa se upecam na neku losu dramu
 7. Mitzi isto razmišljamo izbegavam Junove serije. Samo kada će Yamapi opet nešto dobro snimiti? http://aramajapan.com/news/kat-tun-appears-on-line-live-announces-live-stream-of-anniversary-event-on-march-22/86482/ Nemam običaj gledati te zapamćene sajtove a kada posle pola godine pogledam vidim pola ih nema Laughter in Waikiki idem videti da li je gotov prevod, jedna od boljih komedija u ovom mesecu.
 8. Mitzi pravi izraz blesav osećaj a nismo mogli da ne pogledamo kada samo o njoj slušamo pali smo u zamku tinejdžera Mio ne pratim M.Juna ali ima ovde dama koje ga prate tako da drugi put uz dramu pomeni i glavnog glumca imam osećaj da bi Sanja odnekud mogla sada da se pojavi na pomen Junovog imena. Taj Viki i ja ne gledam više smorili me iako me zainteresuje drama ne mogu da istrpim tu torturu sa reklamama. Imam jedno 30 zapamcenih sajtova za gledanje a pratim samo ka, dn i
 9. @draaagana drago mi je što si se uspela ulogovati jer se sećam da si imala jedno vreme probleme sa logovanjem. Uživaj sa mladom porodicom i unukom. Neka taj novi mali dečak bude tvoja uteha u ovim teškim godinama za tebe. Ako ti nije do drama javi se nekada sa pozdravom ili nekom preporukom za knjigu. Mitzi ta japanska sa Kimurom kao da će imati nekog humora nisam se nešto baš zainteresovala. Čekam da bude više epizoda ove nove što sada svi prate The Great Seducer. Ako si primetila pojavljuje se ove godine sve više glumaca vaše generacije. Ovi malo stariji su u vojsci. Todome no Kiss tolike pohvale ali ja to nisam mogla gledati ništa preterano posebno. Oni dani kada me baš retko koja drama privlači. Možda počnem Misty, a Majku ću pogledati kada budem u tom raspoloženju, japansku nisam do kraja odgledala.
 10. @draaagana pozdrav, pre par dana sam bila do tvog profila na fb vidim nikakve aktivnosti vidljive bar meni reko nešto nije u redu, da li je ova žena živa. Javi nam se bar dva puta godišnje. Da li su stigli unučići sećam se da je nova snajka trebala stići kod vas?
 11. Ne koliko znam nisu zajedno glumili. Mene isto sama tema Save Me nije privukla ali kada sam krenula jedva nekako pogledala prvu epizodu nisam mogla se zaustaviti za mene je bila drama koja me intrigirala do samog kraja. A ona je bila odlicna u toj ulozi. Inace tema je poznata i u samoj Koreji ima dosta grupacija toga tipa upozoravaju se turisti. U svakom slucaju odlican cast. A to sto kazu da si odgovaraju verovatno je prvo opticki utisak pa sve ostalo... EWaikiki zanimljivi prvi utisci.
 12. Haru ga Kita pogledano. Lion Pride i ja sam o njoj razmisljala. Ovaj par ce biti lepo pratiti, ocekujem nesto slicno kao njegova zadnja drama i konacno da ima veoma talentovanu partnerku. Meni ti linkovi kada ih sa wliste kopiram i pastujem ovde izgledaju isto tako.
 13. skoro sam pročitala da na yt ima kanal sa veoma mnogo starijih korejskih filmova nisam gledala ni jedan tako da nisam popratila koji su žanrovi u pitanju ali lista je ogromna. Hobi moguće je da su ti likovi iz jedne prison drame slatki i simpatični, PPlaybook Idem pogledati Our Meal For Tomorrow (2017)
 14. ima dobre ocene moglo bi se gledati. Mitzi samo napred bez deset strana nema pisma prognoziraju mu svasta jer nije dobrog zdravlja ali on ide hrabro napred. JKHoo sve zreliji i u sve boljim izdanjima i ulogama. Tek ce biti zapazen.
 15. Mio bi se pre setio kratkih mini drama za preporuku, prošle godine smo bar tri dobre gledali. @MitziD Možda ovaj film od STakeru Mi smo bili zadovoljni sa humorom u ovim dramama Avengers Social Club i Because This is My First life - Lee Min Ki posle dugo vremena i Jung So Mi. Za Kimuru kažu nema boljeg bez obzira na godine. Znaš da je Peha u vojsci JCW
×