Jump to content

Vanilia

Members
 • Content count

  3,641
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5,410 Superstar

7 Followers

About Vanilia

 • Rank
  Fan Level: Fanatic

Recent Profile Visitors

1,534 profile views
 1. К-поп и забава за EX-YU/ K-pop i zabava za EX-YU

  Moj omiljeni ovih dana
 2. К-поп и забава за EX-YU/ K-pop i zabava za EX-YU

  1,05 majonez ljubitelj a studio zaprepascen majonez miksovima
 3. Cheewit Puer Kah Hua Jai Puer Tur deluje zanimljivo Not Interested listu bolje da ne vodim nece kraja imati.
 4. Odličan članak. Neke njegove uloge nikada neću zaboraviti. Zašto uvek uloga drugog glumca? Dokazivanje ili slučajnost? Nije malo zaseniti glavnu ulogu u svakoj drami ili filmu gde se pojaviš. Očekujem da dobije u budućnosti glavnu ulogu i priznanje A liste jer to odavno zaslužuje. https://www.soompi.com/2017/11/18/upcoming-drama-black-knight-releases-new-cinematic-stills-shin-se-kyung/ u Sloveniji
 5. I ja treba ove dve zadnje od GBC da pogledam nije toliko komična kao neke drame koje smo mi ranije gledali ali sa svakom epizodom je bolja.JN je stvarno veliko zadovoljstvo gledati u ovoj ulozi. . Mislim da je po humoru malo ispred ASC. https://www.soompi.com/2017/11/15/yeon-woo-jin-perfectly-transforms-character-upcoming-drama-judge-vs-judge/ Pa on opet stiže. Nisam istraživala da li je sve u P u Francuskoj snimano čujem da tako pričaju. Ova drama me podseca na FullH Thai gde su čini mi se Seul posetili. Nisu previše zanimljivi ali lepi parovi u ovim kratkim serijama U Prince The Series: - The Single Lawyer - The Badly Politics - The Lovely Geologist - The Handsome Cowboy Ostale treba da pogledam.
 6. Package ima neku svoju posebnu notu koju će gledaoci pamtiti. Kako praviti kimči pogledati 11epizodu Because This is My First Life
 7. Witch's Court pisala o tome ranije meni je so-so
 8. Go Back Couple ok nije bas kao EC a u pravu si tako su oživeli taj par njih dvoje. Mislim u JNaru ne sumnjam nikada a njega i ne sećam se da sam negde gledala. Drago mi je što je i @puzlator zadovoljna ovom serijom. Danas sam i ja počela ASC drama koja te sa svakom novom epizodom sve više osvoji. Ne znam da li imate u planu gledati Because This is My First Life razumem takva je uloga LJW svakako pogledati i u Golden Empire.
 9. Da culi direktori da mi i nemamo previse vremena pa da skrate bice to isto izgleda kao i kod japanskih samo sto ce tek onda korejske biti jos gledanije sa 8,9,10 ili 12 epizoda kao neke japanske gde ti fali jos koja epizoda ako ti se serija bas svida.
 10. Because This is My First Life
 11. К-поп и забава за EX-YU/ K-pop i zabava za EX-YU

  https://www.vice.com/rs/article/ywbq4j/zasto-stalno-pustas-istu-pesmu-sta-kaze-nauka
 12. https://www.soompi.com/2017/11/07/5-hot-rising-actors-will-become-new-biases/ Prvog samo gledala neki o smeni generacija
 13. I ja primećujem nekih ponavljanja u Tol Nekada se uveriš da je dobro i gledati neke drame po manje epizoda sedmično. Hobi ne znam ko tu lošije izgleda sa tim frizurama a što se tiče da ti brane gledati tu je pomoć prijatelja ako ti zatreba da čuvamo red dok ti gledaš nešto Tu čuvenu MDog mi ostaje pogledati i ASC svakako.
 14. Pozdrav proveravam nove drame malo sam se teze navikla na par iz Go Back Couple moze se pratiti u nekim raspravama po intenzitetu su me podsetili na par iz ECouple davno smo to gledali. Ovu novu bih mogla sa LSW pogledati da li je neko pratio Boy and Girl.... tako nesto?
×