Quantcast
Jump to content

Vanilia

Members
 • Content Count

  3,756
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5,582 Superstar

About Vanilia

 • Rank
  Fan Level: Fanatic

Recent Profile Visitors

2,046 profile views
 1. Kod mene je to sve kratki postupak, jos kad bi mi neko sve te interesantne scene glavnog para stavio u kratke snimke kao sto to rade sa nekim turskim serijama na yt. Hvala pogledacu, na nekim dramama se toliko zadrzim a neke samo preletim. Bas me film juce oraspolozio odavno nesto tako jednostavno i zanimljivo nisam pogledala.
 2. SKy Castle meni opis drame nije privlacan, mora da imate dobar razlog za gledanje. Ariel Lin mislim da se prosle godine udala i pozdravila sa glumom, ali izgleda nije tako. Pratim nije los pocetak serije. Hvala @hobi ima i previse noviteta, vidim PSHo ce imati opasno dobru ulogu. Nirvanu nikako nisam mogla zapoceti gledati a sve je kvalitetno uradeno. Japanski film My long awaited love story 2016 je simpatican.
 3. Želim vam svima uspešnu godinu. Nije loša serija. Nismo ga dugo videli. Story of Yanxi Palace sam brzinski pogledala. Slabo nešto i od tih kineski za sada. @hobi Vaistinu se rodi.
 4. I sad moram i ja početi Alhambru stvarno neobično ime za dramu. Mitzi vidim da je stigao i film od HBina a zove se The Negotiation...
 5. Čekamo da napada snega pa ćemo se češće čuti. Ado u pravu si ako ti neka serija od početka priraste za srce gotovo je. Ovo sve ostalo jednostavno ako nije za tebe napustiš pre ili kasnije. Uglavnom ove tvoje prve su i meni odgovarale ove sezone ali ne mogu sad reći da su bile nešto posebne. Mr.Sunshine za sada mi je najviše odgovarala, mada zbog njega nisam planirala gledati ali šta reći dobra priča.
 6. Terius ima dobar početak @hobi a SJS još bolje izgleda. Tek pola epizode pogledala. Svakako ne treba da propustimo i dramu Where Stars Land koju je @puzlator spomenula a ima i dobre preporuke
 7. Ne pratim još. Sinoć sam krenula sa The Guest. To treba gledati preko dana, koga zanima tema neizvesno je do samog kraja. Kratka mini drama 12 noći ima dobar početak. Tek 4 epizode. @hobi za mene će biti još materijala za gledanje, nisam počela još intenzivnije sa muzičkim programima.
 8. https://www.nedeljnik.rs/nedeljnik/portalnews/kad-drhtis-iako-nije-hladno-najlepsi-kineski-idiomi?utm_source=Midas&utm_medium=Widget&utm_campaign=Razmjena%2bprometa
 9. https://variety.com/2018/digital/news/dramafever-k-drama-shutting-down-warner-bros-1202982001/#article-comments Ne plačite za DF. Koliko se sećam @hobi da HDoctor još nisam gledala. Priznajem pošto dugo nisam istorijske gledala a ona mi na listi da sam o njoj razmišljala. A na listi mi je i ova koju jako hvale Hur Jun, the Original Story a glavna uloga NGMin. Legend of Hua Mulan bi verovatno bila najzanimljivija od njih. Cuvam ih za zimu. Ode nam @Mio-u Tajland kao Anagard. Lepo za neke od vas ima jos mnogo dobrih drama koje niste pogledali. Pozdrav za Puzlicu, odgledala sam TH do kraja glavnu sezonu i onaj film sto je u zadnjoj epizodi tek kad sam pogledala bilo mi jasno o kom filmu si govorila. Da li jos uvek gledas Alohu @hobi ili si ih ostavila za neko drugo vreme? Gledajući If Paris Downcast shvatam zašto su neki glumci kao rođeni samo za neke uloge i ne žele glumiti u drugim žanrovima. Nadam se da će nešto biti od BInside, mada početak i ne obećava, nekada odlični glumci ožive i najdosadniji plot. The Gust isto planiram mada mi žanr i nije na prvu, ali glumi osoba koja se retko viđa KJWuk.
 10. Pa na Terius se odnosi tj. na jednog jedinog So Ji Suba, u grupi umetnika od kojih kada jedan film ili dramu pogledaš moraš bar još dve u nizu pogledati.
 11. Misliš na One Million Stars Falling from the Sky @hobi One Million Stars Falling from the Sky Odgledala sam pre mnogo godina. Meni se dopala Znači gledaćemo iste drame. Još se ne usuđujem gledati SJS posle dugo vremena. A i dalje me fascinira kako ove naše mlade generacije bebeće jedva da imaju godinu dana a sviđa im se GStyle, za ne verovati vole i bebe pratiti trendove...
 12. Aloha! Imamo iste utiske ni ja nisam imala od te dve drame S i Life velika očekivanja ali dopale su mi se, nesporno kvalitet je tu, a sad za temu ne bi se svako zainteresovao. Pogledala sam i Life on Mars prvi deo serije mi je bio omiljeni. Kada stigne puno novih serija teško mi se odlučiti šta gledati posebno kada ima samo par epizoda. Razmišljam o If Paris Downcast, The Beauty Inside, The smile has left your eyes a čekam i Twelve Nights web dramu.Kako stize hladnije vreme ocekujem i neku dobro istorijsku seriju. Gledam ovu novu od CJH obična serija.
×
×
 • Create New...