lexisanja

Members
 • Content count

  1,463
 • Joined

 • Last visited


Community Reputation

1979 Superstar

2 FollowersAbout lexisanja

 • Rank
  Fan Level: Fanatic

Profile Information

 • Gender Female

lexisanja's Activity

 1. lexisanja added a post in a topic К-поп и забава за EX-YU/ K-pop i zabava za EX-YU   

  iKON- Apology
  Novinci na scjeni... nah oni so vec sad profiji, koji znajo kako igrat na osjecaje. Cuje se da dolaze iz YG family (malo utjecaja od 2NE1, Taeyanga...) ali nema veze to so samo tehnicki detajli a ono pravo, posebni car i tako je daleko naokrog tipicno njihov.
  • 0
 2. lexisanja added a post in a topic К-серије и филмови за EX-YU/ K-serije i filmovi za EX-YU   

  Nesto mi kaze da bi Oh my venus mogao biti zanimljiv *snikers silently* barem nakon prvog djela to jest. 
  • 0
 3. lexisanja added a post in a topic К-серије и филмови за EX-YU/ K-serije i filmovi za EX-YU   

  Vidi ono @draaagana nisi jedina koja promjetila loso igro mladih neizkustvenih glumca: http://www.soompi.com/2015/10/11/japanese-broadcaster-nhk-will-no-longer-air-korean-dramas/ a ja sam takode kazala da nam vec dugo fali neka drama kao Faith, Secret garden, cak i BOF... kad se stvarno svi okupili i obsednuto gledali svako minuto drame. Imena dram i glumcev koje svi zapamtili. Mozda bi korejanci mogli malo vise na kvaliteti i malo manje na kvantiteti. Anyways takode jih jos uvjek volim i pratimo jer ko zna kad izbace koji biser.
  • 4
 4. lexisanja added a post in a topic К-серије и филмови за EX-YU/ K-serije i filmovi za EX-YU   

  @draaagana e pa vidis kako ti i Mitzi kaze moze se uzivat ne vezano na godine. Ali ako ko god zeli ja sam za akcijo ici na bilokoji koncert nasih azijca pa moze i koji drugi koncert takoder
  • 2
 5. lexisanja added a post in a topic К-серије и филмови за EX-YU/ K-serije i filmovi za EX-YU   

  Prvo tehnicne zadeve sa puta: koncert bio u Becu a karta 28eur sto u obste nije dosta za show kojog napravio
  A izgled... oh my god! Kako moze covjek bolje izgledat u zivo kao na tv kdje ga fotoshopiraju? Divan je. Upravo je visok, mrsav ali znas ne vise ono lolita mrsav. Tako da tatooji koje ima prido divno do izraza. Usisan sad na kratko... ma isto kao u videu gore. A prezenca, karizma kojo ima na odru jest... just wow!
  Moram priznat da nisam bila njegov najveci fan sta se tice vokala, vise voljela Gacta (cekam sad da on dode u blizinu) ili jos kojog muzicara sa nekoliko dubljim glasom... ali kad ga sad tako slusala ima nevjerovatan glas sa razponom u tonu.
   
  • 3
 6. lexisanja added a post in a topic К-серије и филмови за EX-YU/ K-serije i filmovi za EX-YU   

  @MitziD I am freaking in love    isto gluha ali hajd to mozem zaboravit. Zasto, kako... ma danas vidjela Miyavija u zivo. Zaboravi svaki video na netu jer u zivo covjece raztura na svojoj gitari, a onda je ovdje jos njegov glas i ako to nije dovoljno onda nije ni malo los za oci. Mogla bi ti napisat roman o koncertu ali nesto tako mora covjek da vidi u zivo... Stvarno sam svake toliko tekom koncerta pomislila natebe kako bi to bilo za tebe... steta ali cura stvarno se moramo nekad sretit na nekom koncertu.
  ps.  Nemozem ili neznam stavit lastnog videa ovdje imala bih snimko za tebe pa onda samo nadomesteg sto nasla na netu ikod nas odigrao ovo:
   
  • 4
 7. lexisanja added a post in a topic К-поп и забава за EX-YU/ K-pop i zabava za EX-YU   

  iKON- Airplane
  @Vanilia naravno udusevljeni BBabgom pa isto nekoliko i sa iKON. YG ima neki osjecaj za talente i taiming.
  • 1
 8. lexisanja added a post in a topic К-поп и забава за EX-YU/ K-pop i zabava za EX-YU   

  Gosh jednog dana sad bas cu ici na njihov koncert. Ovo bas nora bit neki osjecaj. One OK Rock
  • 1
 9. lexisanja added a post in a topic К-поп и забава за EX-YU/ K-pop i zabava za EX-YU   

  @Adnann e vidis OneOKRock so ti oldschool, najboje od najboljog. To so jos oni koji zive musiku i stvarno delajo ovo sa osjecajem... nema ovdje racunalniskega zvoka, samo covjek i njegovi osjecaji i talent.
  A njihov live je nesto sta su imali bandi u 80':
  samo vidi publiko
  • 1
 10. lexisanja added a post in a topic К-поп и забава за EX-YU/ K-pop i zabava za EX-YU   

  My babies su konacno ponovno na scjeni. Jedva cekam na vise! Ladies and gent's IKON:
  taaako sladki ;P
  • 0
 11. lexisanja added a post in a topic К-поп и забава за EX-YU/ K-pop i zabava za EX-YU   

  Ohh there goes noona Lexie again crushing on a yung guy grrrr kazem vam uniforme ce biti moj kraj *headpalm* da bi policajci u stvarnosti bili tako cute. Neznam kako jih upravo sada odkrivam jer ne samo da su eyecandy i beat imajo dober Bangtang Boys/BTS:
  Ali inace sve OK sa Kpop ali rokerska dusa kao ja bez rocka ne dise dugo.
  Ovih dana sam u fazi too-much-mood-swings-selfdestructing-then-upbeat-happines razpolozenja i sta bolje kao trip kroz rock. Boo-hoo thats where the real music comes from! Anyways.... vec sam pricala o nedostatku dobrega rocka u koreji sto me iritira do sunca i nazad ali ocito nemozejo imati svega pa ocitno oducili popustiti na rock sceni. Ali ima nekih redkih bisera i ko trazi ta nade... @MitziD za nas i one koje bi moguce interesirao rock, to jest Krock/indie ima jednu stranicu: http://krockisreal.com/ moze se ovdje na listi naci nesto. Btw. The Hysterich pritegnili mojo paznjo sa oldschool rockom i priredbo Guns'n Roses pjesmi Paradise city: https://youtu.be/BtWUICXXY18
  • 0
 12. lexisanja added a post in a topic К-серије и филмови за EX-YU/ K-serije i filmovi za EX-YU   

  @draaagana moje saucesce. Znam da sada ne pomoze ni jedna rjec... ali vjeruj da vrjeme promjeni stvari. Najvjerovatnije nikad ne zaboravimo ali barem naucimo podnosit bol uz uspomene na one koji nas napustili jer jim tako dovolimo da nadred zive u nasih mislima. I Dragana hvala da si podjelila tako vazan, pa ako tuzan dogodaj svog zivota sa nama. Ako se slusamo/beremo uz dobra vrjemena kako se nebi i o trenucih kad je najvaznije da imamo nekog ko nas slusa. 
  • 4
 13. lexisanja added a post in a topic К-поп и забава за EX-YU/ K-pop i zabava za EX-YU   

  Ah...
  BIGBANG- If You
   
  • 0
 14. lexisanja added a post in a topic К-серије и филмови за EX-YU/ K-serije i filmovi za EX-YU   

  @anagard ajme jos jedan narcisistican badboy hm samo kdje da jih nades... prilicno je nov obraz na scjeni lankorna taj tip ali vidim tek poceo vec je pravi hit. Btw oni linki do YT so opasni kad vidis jednog zanima te drugi a onda vec je interesantno i pocinjes 3 dio... mislim da vec gledam ugly duckling *blushes*
  • 2
 15. lexisanja added a post in a topic К-серије и филмови за EX-YU/ K-serije i filmovi za EX-YU   

  ;P izgleda simpaticna ideja, sta sve ne smisle
  • 1